کد خبر : 341457
انتشار : ۱۴۰۴/۰۲/۰۸ - 19:23
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

گمرک: محموله‌ای که در بندر رجایی دچار حریق شد در اختیار گمرک نبوده

طبق اعلام گمرک، محموله وارداتی که ابتدا در بندر شهید رجایی دچار انفجار و حریق شده است، در اختیار گمرک نبوده و هیچ‌گونه شماره کوتاژ و اظهارنامه مبنی بر اینکه کالا به گمرک اظهار شده، ندارد.

گمرک: محموله‌ای که در بندر رجایی دچار حریق شد در اختیار گمرک نبوده

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: طبق اعلام گمرک، محموله وارداتی که ابتدا در بندر شهید رجایی دچار انفجار و حریق شده است، در اختیار گمرک نبوده و هیچ‌گونه شماره کوتاژ و اظهارنامه مبنی بر اینکه کالا به گمرک اظهار شده، ندارد.

طبق آنچه گمرک جمهوری اسلامی اعلام کرده است، باتوجه به اینکه هر محموله‌ای کشتی که وارد بندر می‌شود ابتدا مانیفست (اطلاعات باری) آن به بندر داده می‌شود و پس از آن، بندر محموله را به گمرک اظهار می‌کند تا تشریفات گمرکی و ترخیص آن آغاز شود. اما محموله وارداتی که روز شنبه (ششم اردیبهشت) در بندر شهید رجایی دچار انفجار و حریق شده، هیچ‌گونه شماره کوتاژ و اظهارنامه مبنی بر اینکه به گمرک اظهار شده باشد را ندارد و این کشتی و محموله آن در اختیار گمرک نبوده است.

گفتنی است؛ طی دو روز اخیر عملیات اطفای حریق در بندر شهید رجایی انجام شده و اکنون لگه‌گیری آتش‌سوزی در بندر در حال انجام است.

اکنون باتوجه به پایان اطفاء حریق، انجام تمامی تشریفات گمرکی در بندر شهید رجایی به مدار برگشته و تجارت به روال عادی برگشته و همه رویه‌های گمرکی نیز اعم از صادارت، واردات و ترانزیت در بندر شهید رجایی برقرار شده است.

ارسال محموله‌های صادراتی نیز از دیگر گمرکات کشور به مقصد گمرک شهید رجایی از امروز از سر گرفته شده و محموله‌های ارسالی به بندر پذیرش می‌شوند.

اخبار مرتبط:
۱۱۶ دکل مخابراتی در بندرعباس از مدار خارج شد
۱۱۶ دکل مخابراتی در بندرعباس از مدار خارج شد

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات هرمزگان از قطع بیش از ۱۱۶ دکل مخابرانی، تلفن‌های ثابت، همراه و اینترنت در شمال بندرعباس، خبر داد.

طرح ایران برای نابودی آب شیرین‌کن‌های منطقه
طرح ایران برای نابودی آب شیرین‌کن‌های منطقه

صابرین نیوز به نقل از یک مقام ایرانی اعلام کرد: ایران طرحی را آغاز کرده که اگر تجاوزات آمریکا خاتمه نیاید، تأسیسات آب شیرین کن منطقه یکی به یکی نابود خواهد شد.

خواننده زن به ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد
خواننده زن به ۷۴ ضربه شلاق محکوم شد

آنیتا، خواننده جوانی که کارهایش را در اینستاگرام با عنوان «آنیتا پاپیست» منتشر می‌کند، به ۷۴ ضربه شلاق محکوم‌ شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است