کد خبر : 340350
انتشار : 2025/04/20 - 18:49
دسته‌بندی : اقتصادی، برگزیده ها
چاپ

طیب‌نیا وزارت اقتصاد را نپذیرفت

معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رییس جمهور با حضور به جماران گفت: گزینه نهایی برای وزارت اقتصاد از سوی دولت قطعی شده و به زودی به مجلس معرفی می شود. البته گزینه اول آقای دکتر پزشکیان حتماً آقای طیب نیا بود، اما تنها مانعی که وجود دارد عدم پذیرش ایشان است. هنوز هم گزینه اول آقای پزشکیان، آقای طیب نیا است، اما ایشان این مسئولیت را فعلا نپذیرفته اند.

طیب‌نیا وزارت اقتصاد را نپذیرفت

به گزارش سایت خبری مدارا: جماران نوشت: سیدمحمد مهدی طباطبایی، معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور، با حضور در پایگاه خبری و اطلاع رسانی جماران گفت: گزینه قطعی رئیس جمهور برای وزارت اقتصاد نهایی شده و به زودی به مجلس معرفی می شود.

محمد مهدی طباطبایی، معاون ارتباطات و اطلاع رسانی دفتر رئیس جمهور، با حضور در تحریریه پایگاه خبری و اطلاع رسانی جماران و در گفت وگویی که با خبرنگاران این رسانه انجام شد، با اعلام این خبر که تعیین وزیر اقتصاد از سوی دولت نهایی شده است، گفت: در این مورد ابتدا لیست مفصلی مورد بررسی قرار گرفت. مشورت‌های انجام شد و در نهایت منحصر به سه یا چهار گزینه شدیم و اکنون این گزینه‌ها به یک مورد رسیده است.

وی با بیان اینکه مشکلات جزئی در مورد گزینه نهایی وجود داشت اما در نهایت به یک گزینه رسیدیم و حتی قرار بود چهارشنبه گزینه قطعی وزارت اقتصاد اعلام شود، در خصوص گمانه زنی‌ها در مورد نهایی شدن حضور طیب نیا در وزارت اقتصاد نیز گفت: آقای طیب نیا از پذیرفتن وزارت پرهیز دارد، البته گزینه اول دکتر پزشکیان حتماً آقای طیب نیا بود، اما تنها مانعی که وجود دارد عدم پذیرش ایشان است. هنوز هم گزینه اول آقای پزشکیان، آقای طیب نیا است، اما ایشان این مسئولیت تا این لحظه را نپذیرفت.

طباطبایی در ارتباط با برخی گمانه‌زنی‌ها مبنی بر عنوان شدن شروطی از سوی طیب نیا برای پذیرش وزارت اقتصاد از جمله اعمال تغییرات در بانک مرکزی، اظهار کرد: چنین شروطی از سوی ایشان مطرح نشده اما ایشان کلیاتی را به عنوان مطلوبات برای وزارت مطرح کردند که اگر قرار است وزیر شود شاید آن کلیات تحقق کاملش ممکن نباشد.

اخبار مرتبط:
رشد اقتصادی کشور: منفی ۱۰ درصد
رشد اقتصادی کشور: منفی ۱۰ درصد

تولید ناخالص داخلی کشور در این سه ماه ۲۱ هزار و ۷۹۵ میلیارد ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۲۴ هزار و ۲۵۵ میلیارد ریال بوده، بیش از ده درصد کمتر شده است.

ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ
ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، ادعای تازه‌ای درباره صنعت هوایی ایران مطرح کرده و گفته است همه شرکت‌های هواپیمایی ایرانی از ۲۳ سپتامبر دیگر امکان فعالیت در سراسر جهان را نخواهند داشت.

ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران
ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران

برخی کشورهای منطقه با هدایت عربستان در تلاش هستند که فوتبال ایران را تعلیق کنن

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است