کد خبر : 339977
انتشار : ۱۴۰۴/۰۱/۲۸ - 12:30
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

۶ ماه تا یک سال حبس برای صاحبان خودروهای پلاک‌ مخدوش

معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس راهور با بیان اینکه پوشاندن پلاک جرم محسوب می‌شود، گفت: این جرم از۶ ماه تا یک سال حبس در پی خواهد داشت.

۶ ماه تا یک سال حبس برای صاحبان خودروهای پلاک‌ مخدوش

به گزارش سایت خبری مدارا: معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس راهور با بیان اینکه پوشاندن پلاک جرم محسوب می‌شود، گفت: این جرم از۶ ماه تا یک سال حبس در پی خواهد داشت.

سرهنگ کشیر در مورد مخدوش کردن پلاک خودرو گفت: در ماده ۷۲۰ قانون مجازات آمده که هر کس در اعداد و ارقام وسایل نقلیه و موتوری بخواهد اقداماتی انجام دهد مصداق جرم را پیدا می‌کند که در این حالت مرجع قضایی باید حکم و رای صادر کند.

 وی با بیان اینکه پوشاندن پلاک جرم محسوب می‌شود افزود: این جرم ۶ ماه تا یک سال حبس در پی خواهد داشت. افرادی که این اقدام را انجام داده بودند، شدت و نوع مجازات را تجربه کرده‌اند و می‌دانند این حرکت نادرست است.

اخبار مرتبط:
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد
ادعای آزادی سعید مدنی تکذیب شد

همسر سعید مدنی آزادی این جامعه شناس را تکذیب کرد

آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند
آقامیرسلیم: مردم پیامرسان‌های بیگانه را کنار بگذارند

میرسلیم گفت: آگاه کردن دقیق و صادقانه مردم برای پرهیز مطلق از پیام رسان‌های بیگانه بهترین راهکار است والا ادامه وضع موجود به ضرر همه خواهد بود جز اسرائیل.

اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود
اجرای طرح‌های ضربتی جمع‌آوری اتباع غیرمجاز در پایتخت/ با کارفرمایان متخلف برخورد می‌شود

فرماندار تهران از اجرای طرح‌های ضربتی برای جمع‌آوری و بازگشت اتباع غیرمجاز به کشور مبدا خبر داد و بر اهمیت همکاری دستگاه‌های اجرایی، انتظامی و مشارکت شهروندان در ارتقای امنیت و آرامش شهری تاکید کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است