مدیری که به سوده نجفی توهین کرده بود، شهردار منطقه ۱۱ شد!
علیرضا زاکانی شهردار تهران در حکمی مهدی کاظمی قمی را به عنوان سرپرست شهرداری منطقه ۱۱ منصوب کرد.
به گزارش سایت خبری مدارا: مهدی چمران درجلسه ای که قمی به عنوان مدیرعامل پیام رسانه حضور یافته بوده گفت: ما خبری را در فضای مجازی دیدیم که یکی از همکاران شهرداری به یکی از اعضای شورا به عنوان رذیله اخلاقی اهانت کرده و تشریف آوردند اینجا نمیخوام جلسه را ترک کرده و اجازه حضور به اورا نمیدهم.
پیش از این هم محمدعلی الفتپور، رئیس وقت مرکز نوسازی و تحول اداری شهرداری تهران رفتار مشابهی به توییت یکی از اعضای شورای شهر تهران داشت . توهین این مدیر شهری از سوی رئیس شورای شهر تهران پیگیری شد و او اعلام کرد که این مدیر شهری توبیخ کتبی شده است. هرچند که مدتی بعد الفتپور حکم شهرداری منطقه ۱۵ را از زاکانی گرفت.
یک مسئول گفت: تهران روی ۲۷ گسل فعال قرار دارد و ۲۵۰ هزار پلاک در بافت فرسوده شناسایی شده، زمینلرزههای کوچک نشانه فعال بودن گسلها هستند و مقاومسازی برای کاهش خسارت باید با جدیت پیگیر شود.
رئیس قوه قضاییه با تأکید بر رعایت حقوق شهروندی در همه شرایط، گفت: حتی در وضعیت جنگی نیز حفظ حقوق مردم و ممنوعیت هرگونه تجسس غیرقانونی باید بهطور کامل رعایت شود.