کد خبر : 338214
انتشار : 2025/04/06 - 18:19
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

رافائل گروسی: به تهران می‌روم تا احتمال درگیری میان ایران و آمریکا را کاهش دهم

در مصاحبه‌ای با یک شبکه تلویزیونی آرژانتینی در روز شنبه ۵ آوریل، رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، توضیح داد که هدف اصلی سفر آتی‌اش به تهران در هفته‌های پیش‌رو، کاهش احتمال درگیری میان ایران و ایالات متحده است.

رافائل گروسی: به تهران می‌روم تا احتمال درگیری میان ایران و آمریکا را کاهش دهم

به گزارش سایت خبری مدارا: در مصاحبه‌ای با یک شبکه تلویزیونی آرژانتینی در روز شنبه ۵ آوریل، رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، توضیح داد که هدف اصلی سفر آتی‌اش به تهران در هفته‌های پیش‌رو، کاهش احتمال درگیری میان ایران و ایالات متحده است.

او هشدار داد که چنین درگیری‌ای میان ایران و آمریکا می‌تواند پیامدهایی فاجعه‌بار و خطرناک داشته باشد که باید از آن جلوگیری شود.

در بخشی از این مصاحبه که با شبکه آرژانتینی «لا ناسیون» انجام شد، رئیس آژانس تأکید کرد: «برای اینکه هیچ‌کس دچار سوءتفاهم نشود، تأکید می‌کنم؛ ایران سلاح هسته‌ای ندارد.»

گروسی که پیش‌تر از برنامه احتمالی خود برای سفر به ایران در ماه آوریل خبر داده بود، گفت: «ایران سلاح هسته‌ای ندارد، اما بسیاری از اقلام و قطعات پازل لازم برای ساخت یک سلاح هسته‌ای را به دست آورده است.»

مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تأکید کرد که سفر او به تهران با هدف کاهش تنش‌ها و جلوگیری از تشدید بحران انجام خواهد شد.

او با اشاره به نامه اخیر ترامپ به ایران و تهدیدات او علیه این کشور اظهار داشت: «در روزهای اخیر شاهد نامه‌ای از ترامپ به رهبر عالی ایران بوده‌ایم و البته تهدیدات او علیه ایران، از جمله تهدید به بمباران کشور. ترامپ همچنین درباره یک بازه زمانی دوماهه برای رسیدن به توافقی جدید صحبت کرده است.»

اخبار مرتبط:
آماده‌باش در اسرائیل برای جنگ احتمالی با ایران
آماده‌باش در اسرائیل برای جنگ احتمالی با ایران

رسانه‌های اسرائیلی از آماده‌باش این رژیم در برابر احتمال واکنش ایران به تحرکات نظامی آمریکا خبر داده‌اند.

فرانسه سفارت خود را در تهران تخلیه کرد
فرانسه سفارت خود را در تهران تخلیه کرد

پس از انتشار اخباری مبنی بر تعطیلی سفارت انگلیس، منابع خبری گزارش کردند که فرانسه نیز به دلیل نگرانی از تنش‌های اخیر، سفارت خود را در تهران تخلیه کرده است.

ترامپ ایران را مسئول حمله به عربستان دانست!
ترامپ ایران را مسئول حمله به عربستان دانست!

ترامپ تهدید کرد ایران را مسئول حمله انصارالله یمن به کشتی‌های تجاری عربستان سعودی دریای سرخ می‌داند و به همین منوال در صورت تکرار شلیک انصارالله به سمت کشتی‌ها، ایران را مجازات خواهد کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است