کد خبر : 338158
انتشار : 2025/04/06 - 11:11
دسته‌بندی : اجتماعی
چاپ

وضعیت آب و هوا، امروز ۱۷ فروردین ۱۴۰۴؛ رگبار باران و رعد و برق در ۶ استان

سازمان هواشناسی برای امروز (یکشنبه) در برخی نقاط استان‌های لرستان، ایلام، کرمانشاه، خوزستان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد، رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی کرد.

وضعیت آب و هوا، امروز ۱۷ فروردین ۱۴۰۴؛ رگبار باران و رعد و برق در ۶ استان

به گزارش سایت خبری مدارا: سازمان هواشناسی برای امروز (یکشنبه) در برخی نقاط استان‌های لرستان، ایلام، کرمانشاه، خوزستان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویر احمد، رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی کرد.

به گزارش سازمان هواشناسی، این شرایط فردا (دوشنبه) در برخی نقاط استان‌های لرستان، کرمانشاه، شمال و شرق خوزستان، چهارمحال و بختیاری، کهگیلویه و بویر احمد، اصفهان، سمنان، خراسان‌های شمالی و رضوی و ارتفاعات مرکزی البرز، سه شنبه در خراسان‌های شمالی و رضوی، گلستان، سمنان، شرق اصفهان، آذربایجان‌های غربی و شرقی، روز چهارشنبه در شمال غرب و پنجشنبه در شمال غرب، غرب، سواحل غربی خزر و دامنه‌های غربی البرز تداوم خواهد داشت که در برخی نقاط با گردوخاک و در مناطق مستعد با تگرگ همراه خواهد بود.

امروز در برخی نقاط شمال غرب، سواحل شمالی، شمال شرق، شرق و بخش‌هایی از مرکز کشور در برخی از ساعات، وزش باد شدید و گاهی گردوخاک پیش بینی می شود.

دوشنبه و سه شنبه خلیج فارس مواج است.

امروز آسمان تهران نیمه ابری، گاهی همراه با وزش باد شدید و بارش پراکنده است. بیشینه دمای امروز پایتخت به ۲۵ و کمینه دمای آن به ۱۴ درجه سانتی‌گراد بالای صفر خواهد رسید.

اخبار مرتبط:
حجم خالی سدهای کشور مشخص شد
حجم خالی سدهای کشور مشخص شد

حجم آب موجود مخازن سدها بنابر بر آمار در حال حاضر ۲۶.۱۳ میلیارد مترمکعب است سال گذشته در زمان مشابه حجم آب موجود مخازن ۱۹.۶۳ میلیارد مترمکعب بوده است.

۱۶ همت اموال محکوم پرونده چای دبش توقیف شد
۱۶ همت اموال محکوم پرونده چای دبش توقیف شد

دادستان تهران از توقیف و تعیین تکلیف بیش از ۱۶ همت از اموال محکوم اصلی پرونده چای دبش برای جبران مطالبات بانک‌های شاکی خبر داد.

مَرد تهرانی بعد از خودکشی زن‌اش فهمید بچه‌اش حاصل خیانت است
مَرد تهرانی بعد از خودکشی زن‌اش فهمید بچه‌اش حاصل خیانت است

رسیدگی به پرونده خودکشی یک زن جوان، با کشف پیام‌ها و فیلم‌هایی وارد مرحله تازه‌ای شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است