کد خبر : 337216
انتشار : 2025/03/15 - 11:04
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

پلیس راهور: در نوروز، خودرو با خلافی بالای ۵ میلیون تومان توقیف می‌شود

رئیس پلیس راهور فراجا، از اجرای طرح ویژه‌ای برای توقیف خودروهایی با خلافی بالای پنج میلیون تومان در نوروز خبر داد و از مسافران خواست که قبل از سفر، نسبت به میزان خلافی خودروی خود مطلع شوند.

پلیس راهور: در نوروز، خودرو با خلافی بالای ۵ میلیون تومان توقیف می‌شود

به گزارش سایت خبری مدارا: ایرنا نوشت: رئیس پلیس راهور فراجا، از اجرای طرح ویژه‌ای برای توقیف خودروهایی با خلافی بالای پنج میلیون تومان در نوروز خبر داد و از مسافران خواست که قبل از سفر، نسبت به میزان خلافی خودروی خود مطلع شوند.

سردار سید تیمور حسینی روز شنبه با اشاره به تعیین سقف پنج میلیون تومان برای توقیف خودروها اظهار کرد: رانندگان پیش از سفر، به میزان خلافی خودروی خود توجه کنند و اجازه ندهند که مبلغ آن از سقف تعیین شده فراتر رود.

رئیس پلیس راهور فراجا افزود: در صورت مواجهه با خودروهایی که تخلفات آنها بالای پنج میلیون تومان است، مأموران پلیس راهور خودرو را توقیف می‌کنند و از تردد آنها جلوگیری می‌شود و این خودروها به پارکینگ منتقل خواهند شد.

سردار حسینی تأکید کرد: در صورت توقیف خودرو به دلیل خلافی بالا، رانندگان باید مبلغ خلافی را در همان شهر پرداخت کنند و تا زمان تسویه بدهی، اجازه ترخیص و تردد خودرو در سطح جاده‌های کشور را نخواهند داشت.

رئیس پلیس راهور فراجا تصریح کرد: این اقدام پلیس راهور به منظور حفظ امنیت و کاهش تخلفات در جاده‌ها و معابر عمومی در ایام شلوغ نوروز اتخاذ شده است.

اخبار مرتبط:
رشد اقتصادی کشور: منفی ۱۰ درصد
رشد اقتصادی کشور: منفی ۱۰ درصد

تولید ناخالص داخلی کشور در این سه ماه ۲۱ هزار و ۷۹۵ میلیارد ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۲۴ هزار و ۲۵۵ میلیارد ریال بوده، بیش از ده درصد کمتر شده است.

ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ
ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، ادعای تازه‌ای درباره صنعت هوایی ایران مطرح کرده و گفته است همه شرکت‌های هواپیمایی ایرانی از ۲۳ سپتامبر دیگر امکان فعالیت در سراسر جهان را نخواهند داشت.

ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران
ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران

برخی کشورهای منطقه با هدایت عربستان در تلاش هستند که فوتبال ایران را تعلیق کنن

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است