کد خبر : 337094
انتشار : 2025/03/12 - 18:11
دسته‌بندی : اسلاید، سیاسی
چاپ

رهبر انقلاب: جمهوری اسلامی ایران در برخی از مسائل قوی‌تر شده است

رهبر انقلاب اسلامی در دیدار رمضانی دانشجویان فرمودند: امسال ما بحمدالله از لحاظ گوناگون، از جهات مختلف، قوت‌ها و توانایی‌هایی داریم. سال گذشته این‌ها را نداشتیم. بنابراین، بله؛ نبودن این عزیزان خسارت است. حوادثی که در منطقه غرب آسیا پیش آمد، حوادث تلخ و دردناکی است. لکن جمهوری اسلامی بحمدالله رشد خودش و پیشرفت خودش و افزایش قدرت خودش را همچنان داراست.

رهبر انقلاب: جمهوری اسلامی ایران در برخی از مسائل قوی‌تر شده است

به گزارش سایت خبری مدارا: دیدار رمضانی دانشجویان کشور با رهبر انقلاب برگزار شد.

بیانات رهبر انقلاب اسلامی در دیدار رمضانی دانشجویان به شرح زیر است:
سال گذشته، که این جلسه تشکیل شد، تا امسال حوادث گوناگونی پیش آمده. پارسال وضعیت متفاوتی داشتیم. سال گذشته در مثل امروزی که با شما دانشجوها جلسه داشتیم، شهید رئیسی زنده بود، شهید سیدحسن نصرالله رضوان الله تعالی علیه در کنار ما بود، شهید هنیه، شهید صفی‌الدین، شهید سنوار، شهید ضیف و چندین شخصیت برجسته‌ی انقلابی بزرگ، در میان ما یا در کنار ما حضور داشتند، امسال نیستند.
نگاه ناقص و بی‌پشتوانه و سطحی، از سوی دشمنان و مخالفان و رقیبان جمهوری اسلامی یک برداشت غلطی را از این حادثه می‌کند. من می‌خواهم در نقطه مقابل حرف آنها، با اطمینان کامل به شما بگویم: بله؛ این برادران بسیار ارزشمند بودند و واقعاً نبودن‌شان برای ما خسارت است؛ در این تردیدی نیست. اما ما امسال که اینها را نداریم، نسبت به سال گذشته در مثل همین روز، در برخی از مسائل، قوی‌تر از سال گذشته هستیم، در بعضی از مسائل، ضعیف‌تر نیستیم اگر قوی‌تر نباشیم.
امسال ما بحمدالله از لحاظ گوناگون، از جهات مختلف، قوت‌ها و توانایی‌هایی داریم. سال گذشته این‌ها را نداشتیم. بنابراین، بله؛ نبودن این عزیزان خسارت است. حوادثی که در منطقه غرب آسیا پیش آمد، حوادث تلخ و دردناکی است. لکن جمهوری اسلامی بحمدالله رشد خودش و پیشرفت خودش و افزایش قدرت خودش را همچنان داراست.
اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند
نماینده مجلس: ممکن است اسرائیل به جنگ با ایران ورود کند

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: ایران هیچ‌گاه آتش‌بس به شیوه آمریکایی‌ها را نپذیرفته است چون آمریکا هر زمان که اراده می‌کند جنگ را از سر می‌گیرد و هر زمان که می‌خواهد در پی آتش بس است که این موضوع برای جمهوری اسلامی ایران پذیرفتنی نیست.

استاندار خوزستان: آمریکا بامداد امروز شهر‌های شادگان، اروندکنار و اهواز را مورد اصابت قرار داد
استاندار خوزستان: آمریکا بامداد امروز شهر‌های شادگان، اروندکنار و اهواز را مورد اصابت قرار داد

محمدرضا موالی‌زاده پنجشنبه هشتم مرداد درباره حملات بامداد امروز به چند شهر خوزستان، اظهار کرد: بر اثر حملات دشمن تروریستی آمریکا، شهرهای شادگان، اروندکنار، شادگان و اهواز را مورد اصابت قرار داد.

افشاگری وال‌استریت ژورنال از طرح دو هفته‌ای سنتکام برای بمباران سنگین ایران
افشاگری وال‌استریت ژورنال از طرح دو هفته‌ای سنتکام برای بمباران سنگین ایران

روزنامه وال‌استریت ژورنال در گزارشی اختصاصی مدعی شد که در پی حمله موشکی اخیر ایران، دریاسالار برد کوپر، فرمانده سنتکام، طرحی برای اجرای یک کمپین هوایی سنگین ۱۰ تا ۱۴ روزه علیه کشورمان به دونالد ترامپ ارائه داده است. هدف اصلی این طرح ادعایی، هدف قرار دادن و از کار انداختن توان و زرادخانه موشکی ایران عنوان شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است