کد خبر : 334977
انتشار : 2025/02/22 - 19:38
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

وزیر کشور: با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید

وزیر کشور اعلام کرد: یک سند همکاری میان دو کشور ایران و عراق امضا شده و آن به رسمیت شناختن گواهینامه رانندگی دو کشور است.بر اساس این سند شهروندان عراقی با گواهینامه خود می توانند در ایران رانندگی کنند و همچنین شهروندان خودشان می توانند در عراق رانندگی کنند که این به ارتباط بهتر شهروندان دو کشور و همچنین در حوزه زیارت اربعین کمک بیشتری خواهد کرد.

وزیر کشور: با گواهینامه ایران می‌توانید در عراق رانندگی کنید

به گزارش سایت خبری مدارا: ایلنا نوشت: وزیر کشور گفت: یک سند همکاری میان دو کشور ایران و عراق امضا شد که بر اساس آن گواهینامه رانندگی هر دو کشور به رسمیت شناخته می‌شود.
 
اسکندر مومنی وزیر کشور اعلام کرد: یک سند همکاری میان دو کشور ایران و عراق امضا شده و آن به رسمیت شناختن گواهینامه رانندگی دو کشور است.بر اساس این سند شهروندان عراقی با گواهینامه خود می توانند در ایران رانندگی کنند و همچنین شهروندان خودشان می توانند در  عراق رانندگی کنند که این به ارتباط بهتر شهروندان دو کشور و همچنین در حوزه زیارت اربعین کمک بیشتری خواهد کرد.
 
وی افزود: امضای این سند نشانه اوج اعتماد و احترام دو کشور به قوانین و مقررات داخلی یکدیگر و همچنین رعایت حقوق شهروندی است. هر چه بتوانیم تعاملات و ارتباطات مردم دو کشور را افزایش دهیم به تعمیق و ارتقا روابط دو کشور کمک می کند.

اخبار مرتبط:
احتمال افزایش قیمت بنزین در سه ماه آینده
احتمال افزایش قیمت بنزین در سه ماه آینده

سخنگوی دولت درباره احتمال افزایش قیمت بنزین گفت: مصوبه دولت این اجازه را داده است که در سه ماه آینده، در صورت رسیدن به جمع‌بندی، امکان افزایش رقم وجود داشته باشد.

بحرین نشست با حضور ایران را نپذیرفت
بحرین نشست با حضور ایران را نپذیرفت

وزارت خارجه بحرین به انتشار گزارش‌هایی درباره پیشنهاد برگزاری نشست درباره تحولات تنگه هرمز در سطح وزیران خارجه واکنش نشان داد.

عمان با طرح ایران مخالفت کرد/ رویترز: انتظار نمی‌رود نشست روز دوشنبه عمان به توافق امضاشده درباره تنگه هرمز منجر شود
عمان با طرح ایران مخالفت کرد/ رویترز: انتظار نمی‌رود نشست روز دوشنبه عمان به توافق امضاشده درباره تنگه هرمز منجر شود

رویترز نوشت: یک مقام ارشد ایرانی روز شنبه گفت نشست میان ایران و کشورهای عربی خلیج فارس که قرار است روز دوشنبه در عمان برگزار شود، فرصتی برای گفت‌وگو درباره مسائل مختلف، از جمله تنگه هرمز خواهد بود، اما انتظار نمی‌رود این نشست به امضای توافقی درباره این آبراه تحت محاصره منجر شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است