کد خبر : 333152
انتشار : ۱۴۰۳/۱۱/۲۱ - 21:00
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان منصوب شد

سید مهدی صدری طی حکمی از سوی وزیر ورزش و جوانان به عنوان مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان منصوب شد.

مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان منصوب شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ طی حکمی از سوی احمد دنیامالی وزیر ورزش و جوانان، سید مهدی صدری به عنوان مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان منصوب شد.

به نوشته مهر؛ سید مهدی صدری اول خردادماه ۱۴۰۳ با ابلاغ کیومرث هاشمی، وزیر ورزش و جوانان وقت سرپرست اداره کل ورزش و جوانان استان اصفهان شده بود.

پیش از این، جواد محمدی مدیرکل ورزش و جوانان استان اصفهان بود که از اردیبهشت ۱۴۰۱ تا خرداد ۱۴۰۳ سکان هدایت ورزش اصفهان را در دست داشت.

اخبار مرتبط:
۱۷ خودرو مسروقه در شهر اصفهان طی شبانه‌روز گذشته پیدا شد
۱۷ خودرو مسروقه در شهر اصفهان طی شبانه‌روز گذشته پیدا شد

فرمانده انتظامی شهرستان اصفهان از کشف ۲۴ دستگاه وسیله نقلیه شامل ۱۷ خودرو و ۷ موتور سیکلت مسروقه در این شهر طی ۲۴ ساعت اخیر خبرداد.

بزرگترین بازارچه صنایع دستی استان اصفهان افتتاح شد
بزرگترین بازارچه صنایع دستی استان اصفهان افتتاح شد

بزرگترین بازارچه صنایع دستی استان اصفهان با ۶۰ غرفه، همزمان با آغاز نوروز ۱۴۰۳ افتتاح شد و تا ۱۳ فروردین‌ماه، همراه با رویدادهای فرهنگی، میزبان گردشگران خواهد بود.

برقراری ۱۴۸ پرواز فوق العاده نوروزی در فرودگاه اصفهان
برقراری ۱۴۸ پرواز فوق العاده نوروزی در فرودگاه اصفهان

مدیر کل فرودگاههای استان اصفهان از برقراری ۱۴۸ پرواز فوق العاده در ایام نوروز در فرودگاه شهید بهشتی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است