کد خبر : 327156
انتشار : 2024/12/23 - 13:29
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

محسن رضایی: عده‌ای امروز از سقوط دولت سوریه خوشحال نباشند؛ جهان خواهد دید که پیروزی با اسلام است / ملت ایران اجازه بازگشت دوران سیاه قاجار و پهلوی را نمی‌دهد

فرمانده سپاه پاسداران در دوران جنگ تحمیلی گفت: بهت و حیرت جهان اسلام از جنایات بی‌سابقه آمریکا و اسرائیل پایان خواهد یافت و جوانان مسلمان خواهند خروشید؛ ملت ایران نیز هیچگاه اجازه نمی‌دهد دوران سیاه ۲۰۰ ساله قاجار و پهلوی به ایران بازگردد.

محسن رضایی: عده‌ای امروز از سقوط دولت سوریه خوشحال نباشند؛ جهان خواهد دید که پیروزی با اسلام است / ملت ایران اجازه بازگشت دوران سیاه قاجار و پهلوی را نمی‌دهد

به گزارش سایت خبری مدارا: ایسنا نوشت: محسن رضایی در مراسم اختتامیه «پویش مردمی قرائت سوره فتح»، با اشاره به تحولات منطقه اظهار کرد: امروز عده‌ای از ویرانی غزه و سقوط دولت سوریه خوشحال نباشند. جهان خواهد دید پیروزی با اسلام است و در بسیاری برهه‌های تاریخی مشابه، شاهد اینگونه حوادث بوده‌ایم.

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام یادآور شد: در سال نخست جنگ و پس از چندین شکست که در زمان فرماندهی بنی‌صدر رخ داد، تصمیم به انجام عملیات فتح المبین گرفتیم، اما مشکلی در عملیات پیش آمد و ۴۸ ساعت هم بیشتر زمان نداشتیم و تصمیم برآن شد که از امام راحل کسب تکلیف کنیم؛ من خدمت امام رسیدم که گفتند شما پیروز هستید و خدا به شما فتح عطا خواهد کرد؛ ما عملیات را انجام دادیم و  این عملیات با رمز «یا زهرا» پیروز شد.

وی افزود: آمریکایی‌ها در این راه، محوریت غرب آسیا را متعلق به رژیم صهیونیستی می‌بینند و دیگر جایگاهی برای بعضی کشورهای منطقه که همواره گوش به فرمان آنان بوده‌اند هم قائل نیستند و متاسفانه اخیرا نیز یکی از کشورهای منطقه فریب آنان را خورده و به دام آمریکا افتاده است.

فرمانده سپاه پاسداران در دوران جنگ تحمیلی گفت: این بهت و حیرت جهان اسلام از جنایات بی‌سابقه آمریکا و اسرائیل پایان خواهد یافت و جوانان مسلمان خواهند خروشید؛ ملت ایران نیز هیچگاه اجازه نمی‌دهد دوران سیاه ۲۰۰ ساله قاجار و پهلوی به ایران بازگردد و ملت عراق نیز اجازه بازگشت دوران سیاه صدام را نخواهد داد و محور مقاومت خیال خام این جنایتکاران را نقش برآب خواهد کرد.

اخبار مرتبط:
حرکت ۹ جنگنده F-۱۶ آمریکا به‌ سمت عربستان
حرکت ۹ جنگنده F-۱۶ آمریکا به‌ سمت عربستان

۹ فروند جنگنده F-۱۶ آمریکایی در حال حرکت به‌سوی عربستان سعودی هستند.

ادعای نتانیاهو درباره سقوط نظام ایران
ادعای نتانیاهو درباره سقوط نظام ایران

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکرار تهدیدهای خود علیه ایران و حزب‌الله لبنان، مدعی شد اسرائیل ابتدا نظام ایران را سرنگون خواهد کرد و سپس با حزب‌الله مقابله کرده و آن را نیز شکست خواهد داد.

روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی را وتو کردند
روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی را وتو کردند

الجزیره نوشت: روسیه و چین پیش‌نویس قطعنامه آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل متحد برای تمدید ماموریت کمیته تحریم‌های ایران را وتو کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است