کد خبر : 323493
انتشار : ۱۴۰۳/۰۹/۰۷ - 17:42
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

نماینده مجلس: در کشور قحط الرجال نیست که نمایندگان با استعفا مردم را ناامید کنند

نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس گفت: اگر قصد خدمت است مگر تفاوت می‌کند محل خدمت کجا باشد. اتفاقا در جایگاه نمایندگی مجلس بیشتر از مسئولیت های دیگر امکان خدمت به مردم وجود دارد.

نماینده مجلس: در کشور قحط الرجال نیست که نمایندگان با استعفا مردم را ناامید کنند

به گزارش سایت خبری مدارا: نامه نیوز نوشت: فعالیت مجلس دوازدهم از ۷ خرداد ۱۴۰۳ با ۲۹۰ کرسی شروع شد. اکنون بعد از گذشت قریب ۵ ماه، تعداد نمایندگان مجلس به عدد ۲۸۶ رسید. مسعود پزشکیان نماینده تبریز در مجلس، در قامت رئیس‌جمهور راهی پاستور شد، غلامرضا نوری قزلجه و احمد دنیامالی، عبدالکریم حسین‌زاده نمایندگان بستان آباد، بندرانزلی و نقده نیز به ترتیب برای تصدی کرسی وزارت‌ جهاد کشاورزی، ورزش و جوانان و معاون رئیس جمهور به دولت چهاردهم پیوستند. اما گویا ترک مجلس به اینجا ختم نمی شود و محمد آشوری نماینده بندرعباس نیز برای تصدی کرسی استانداری هرمزگان قصد دارد جمع بهارستان‌نشینان را ترک کند و به جرگه همکاران مسعود پزشکیان اضافه شود.

اخیرا شورای نگهبان اعلام کرد «براساس قانون، جز حوزه انتخابیه تبریز برای سایر حوزه های انتخابیه امکان برگزاری انتخابات میان دوره ای وجود ندارد». حالا این سئوال پیش می آید ادامه رویه ترک جایگاه نمایندگی مجلس با هدف گرفتن مسئولیت اجرایی در دولت چه آسیب هایی در پی خواهد داشت؟

حجت الاسلام علیرضا سلیمی درباره تداوم روند استعفا از نمایندگی مجلس برای قبول مسئولیت اجرایی گفت: وقتی یک نماینده برای عضویت در دولت استعفا می دهد حوزه انتخابیه اش عملا تا پایان دوره دوازدهم یعنی قریب به ۳.۵ سال دیگر بی نماینده می ماند بنابراین مردم آن منطقه از این اتفاق ضرر خواهند کرد.

وی افزود: مردم در انتخابات مجلس به یک نامزد رأی می دهند تا او ۴ سال نماینده آنها در قوه مقننه باشد، این مردم با هزاران امید به یک نامزد رأی می دهند بنابراین نباید آنها را با استعفا از نمایندگی ناامید کرد. به ویژه آنکه شورای نگهبان نیز اعلام کرد «امکان برگزاری انتخابات میان دوره ای وجود ندارد»، مگر آنکه دولت لایحه استفساریه دهد که دولت نیز چنین لایحه ای را به مجلس ارائه نکرده است.

این نماینده مردم تهران، ری، اسلامشهر، شمیرانات و پردیس در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: اگر قصد خدمت است مگر تفاوت می کند محل خدمت کجا باشد. اتفاقا در جایگاه نمایندگی مجلس بیشتر از مسئولیت های دیگر امکان خدمت به مردم وجود دارد. امام فرمودند «مجلس در رأس امور است» بنابراین نماینده باید بتواند از این فرصت استثنایی برای پیگیری مطالبات مردم و رسیدگی به مسائل کشور استفاده کند.

وی ادامه داد: مگر کشور قحط الرجال است، این طور نیست که در کشور افراد شایسته دیگری وجود نداشته باشند تا در مسئولیت اجرایی قرار گیرند. کشور ما، کشور استعدادهاست. اگر نیت بر جوان گرایی است پس باید به طرفی رفت که حلقه بسته مدیریت در کشور شکسته شود تا جوانان نیز وارد رده های مدیریتی شوند چون یکی از کارکردهای دولت آن است که برای کشور کادرسازی و نیروسازی کنند. به عبارت دیگر دولت موفق، دولتی است که علاوه بر تمشیت امور به طور شایسته، برای کشور کادرسازی مناسب هم انجام دهد.

سلیمی درباره امکان سپردن مسئولیت حوزه های بدون نماینده به نماینده معین گفت: نماینده معین کار چندانی نمی تواند انجام دهد چون حوزه کاری نمایندگان آنقدر گسترده است که امکان رسیدگی به تمام امور دو حوزه انتخابیه را ندارند. طبق قانون خدمات کشوری، نماینده مجلس هم طراز وزیر است و استاندار یک رده پایین تر از وزیر قرار دارد.

 

اخبار مرتبط:
نماینده مجلس: تصویب شد که کارت سوخت‌ها جمع شود و سهمیه بنزین به کارت بانکی صاحب خودرو انتقال پیدا کند I ببینید
نماینده مجلس: تصویب شد که کارت سوخت‌ها جمع شود و سهمیه بنزین به کارت بانکی صاحب خودرو انتقال پیدا کند I ببینید

مالک شریعتی، نماینده مجلس گفت: خوشبختانه طرحی را در مجلس تصویب کردیم که کارت سوخت‌ خودروها جمع شود و سهمیه بنزین به کارت بانکی صاحب خودرو انتقال پیدا کند‌.

رونمایی از مجازات جدید در قانون حجاب: اعدام برای تبلیغ و ترویج سازمان یافته بی عفتی
رونمایی از مجازات جدید در قانون حجاب: اعدام برای تبلیغ و ترویج سازمان یافته بی عفتی

در یکی از بند‌های قانون جنجالی حجاب آمده است: هر شخصی با همکاری دولتها، شبکه ها، رسانه ها، گروه‌ها یا سازمان‌های خارجی یا معاند یا اشخاص معاند مرتبط با آنها و یا به صورت سازمان یافته مرتکب ترویج یا تبلیغ برهنگی، بی عفتی کشف حجاب یا بدپوششی گردد به حبس درجه چهار و جزای نقدی درجه سه محکوم می‌شود مگر جرم او مشمول ماده (۲۸٦) قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲/۲/۱ گردد. در صورت شمول مقررات، تخفیف مجازات‌های تعزیری فوق صرفاً یک درجه قابل تخفیف است. محسن برهانی، استاد حقوق دانشگاه تهران با انتشار این بند در توضیح آن نوشت: ‏باورکردنی نیست: براساس ماده ٣٧ ‎قانون حجاب با وجود شرایطی برای تبلیغ یا ترویجِ کشف حجاب یا بدپوششی یا بی‌عفتی، مجازات اعدام به عنوان افساد فی الارض در نظر گرفته شده است.

علی شکوری‌راد: پزشکیان قانون حجاب را به عنوان یک معضل با رهبر انقلاب مطرح کند و تاکید کند که اجرای این قانون باعث ایجاد مشکل در کشور می‌شود
علی شکوری‌راد: پزشکیان قانون حجاب را به عنوان یک معضل با رهبر انقلاب مطرح کند و تاکید کند که اجرای این قانون باعث ایجاد مشکل در کشور می‌شود

یک فعال سیاسی اصلاح طلب گفت: درخصوص راهکار مسعود پزشکیان در صورت ابلاغ قانون عفاف و حجاب نیز راهکار این است که آقای پزشکیان این موضوع را به عنوان یک معضل با رهبر انقلاب مطرح کند و تاکید کند که اجرای این قانون باعث ایجاد مشکل در کشور می‌شود و مردم را در مقابل همدیگر قرار می‌دهد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است