کد خبر : 321680
انتشار : 2024/11/13 - 20:26
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

مدیریت بحران اصفهان به حالت آماده‌باش درآمد

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از آماده باش این ستاد و تمامی دستگاه‌های امدادی و خدمات رسان استان در پی هشدارها مبنی بر احتمال بروز حوادث جوی خبرداد.

مدیریت بحران اصفهان به حالت آماده‌باش درآمد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ منصور شیشه فروش اظهار داشت: در پی هشدار مبنی بر وقوع بارش‌های رگباری و کاهش محسوس دما، مدیریت بحران استان اصفهان در حالت آماده باش است.

به نوشته مهر؛ به گفته وی، بنا بر پیش‌بینی‌ها، کاهش دمابین پنج تا هشت درجه سلسیوس تا روز یکشنبه هفته آتی در همه مناطق استان ادامه می‌یابد و از بعداظهر امروز تا صبح روز پنج شنبه در سطح استان به خصوص مناطق شمال، شرق و مرکز استان وزش تندباد و بارش باران و در ارتفاعات بصورت برف پیش بینی شده است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان افزود: احتمال ناپایداری‌های جوی به ویژه در شهرستان‌های اردستان، نائین، نطنز، کاشان و آران و بیدگل، انارک، بادرود، چوپانان، شاهین شهر و میمه برخوار، خوانسار، گلپایگان، هرند و کوهپایه خواهد بود و برای مناطق مرکزی و اصفهان، نجف آباد، لنجان، مبارکه، فلاورجان و خمینی شهر رگبارهای بارشی و کاهش دما در سطح هشدار زرد پبش‌بینی شده است.

شیشه فروش خواستار تقویت نیروهای عملیاتی و تجهیزات دستگاه‌های امدادی برای پیشگیری و کنترل حوادث محتمل ناشی از سیلاب، تند باد و آبگرفتگی معابر شهری و روستایی و جاده‌ها و آمادگی اداره راهداری، شهرداری‌ها، پلیس راه، جمعیت هلال احمر، شرکت‌های آزادراهی، شرکت‌های امداد خودرو، اورژانس، شرکت‌های گاز، آب، برق، آب منطقه‌ای و فاضلاب و دهیاران و ستاد مدیریت بحران فرمانداری‌ها شد.

وی بر لزوم استقرار تجهیزات امدادی و کنترل سیل و آماده به کار بودن ماشین آلات در معابر شهری و روستایی و جاده‌ها راهدارخانه‌ها و پایگاه‌های امدادی شهری و روستایی تاکید کرد و گفت: تقویت تیم‌های عملیاتی جمعیت هلال احمر در جاده‌ها با تأمین اقلام ضروری و پیش بینی ظرفیت‌های اسکان اضطراری ضروری است.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان بر خودداری از انجام سفرهای غیر ضرور در محورهای سیل گیر و اجرای طرح‌های کاهش خطر با استحکام بخشی به سازه‌های ناپایدار نظیر تابلوها و داربست‌ها در برابر تندبادهای موقتی تاکید کرد و افزود: لازم است کشاورزان محصولات باغی و کشاورزی خود را بمنظور جلوگیری از سرمازدگی به موقع برداشت کنند.

شیشه فروش با تاکید بر لزوم رعایت اصول ایمنی در استفاده از لوازم گرمایشی و گاز سوز با اطمینان از باز بودن مسیر دودکش‌های بخاری‌ها و استاندارد بودن لوازم گرمایشی و جلوگیری از بروز حوادث ناشی از استفاده غیر ایمن از وسایل گرما زا، خاطرنشان کرد: طی ۴۸ ساعت آینده هموطنان از صعود به ارتفاعات خودداری کرده و الزامات ایمنی و توصیه‌های پلیس در جاده‌ها را رعایت کنند.

وی بر لزوم حفاظت کلنی های زنبور عسل و سازه‌های کشاورزی گلخانه‌ها، واحدهای دام و طیور و شبکه‌های آب و گاز در سرما زدگی، تندباد و بارش رگبار باران تاکید کرد و گفت: هموطنان از توقف و تردد در مسیل‌ها و رودخانه‌های فصلی بپرهیزند.

شیشه فروش همچنین بر اقدامات پیشگیرانه و کنترل آبگرفتگی در معابر شهری دهانه پل‌ها و زیر گذرها، تخلیه رسوبات و نخاله از دهانه پل‌ها و بازگشایی مسیر رودخانه‌ها، تخلیه اضطراری سکونتگاه‌های روستایی و عشایری در معرض خطر سیل تاکید کرد.

اخبار مرتبط:
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

وقوع حریق در انبار علوفه دامداری محور هرند – قهی؛ آتش تحت کنترل است
وقوع حریق در انبار علوفه دامداری محور هرند – قهی؛ آتش تحت کنترل است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از وقوع حریق دامداری واقع در محور هرند به روستای قهی در شهرستان کوهپایه خبر داد و گفت: این حادثه با اعزام سریع نیروهای امدادی تلفات جانی نداشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است