کد خبر : 319605
انتشار : 2024/10/29 - 17:50
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

فلاحت‌پیشه: اجازه ندهیم اسرائیل جنگ را به درون خانه‌‌‌های ایرانیان بکشانند

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه تاکید کرد: تنش‌ها به درون خانه‌های اسراییلی‌ها رسیده است.پس اجازه ندهیم که افراطیون صهیونیست برای کمرنگ جلوه دادن شکست ایدئولوژیک خود جنگ را به درون خانه‌های ایرانیان بکشانند.

فلاحت‌پیشه: اجازه ندهیم اسرائیل جنگ را به درون خانه‌‌‌های ایرانیان بکشانند

به گزارش سایت خبری مدارا: روزنامه اعتماد با حشمت‌‌الله فلاحت‌پیشه گفت‌وگو کرده است.

بخش‌های مهم این گفت‌‌وگو را در ادامه می‌خوانید؛

  • جریان رادیکالی در اسراییل تلاش دارد تا جنگ را به خاک ایران بکشاند، چراکه می‌خواهد آسیب‌پذیری‌های امنیتی حاکم بر سرزمین‌های اشغالی و مرز این بازیگر را بدین‌گونه به حاشیه برده و کمرنگ جلوه دهد.
  • تحولات یک‌سال اخیر نشان داده است که جنگ برای این رژیم امنیت نمی‌آورد. این واقعیتی است که وجود دارد. اما از سوی دیگر یک جریان حریدی در اسراییل حاکم است که باور دارد اسراییل درگیر یک جنگ ایدئولوژیک است. از همین رو این گروه تلاش دارد تا عملا یک جنگ آخرالزمانی راه بیندازد. من معتقدم ایران نباید در دام این توطئه بیفتد.
  • اسراییلی‌ها هم در سرزمین‌های اشغالی و هم در درون مرزهای خود با چالش‌های امنیتی بی‌شماری مواجه هستند. به باورم در طول زمان در این رژیم صداهای آتش‌بس و صلح بلندتر خواهد شد. البته که گاهی این جریان افراطی این صداها را تحت‌الشعاع یک عملیات خارجی اطلاعاتی- نظامی قرار می‌دهد.
  •  در شرایط کنونی فشارها بر نتانیاهو جهت برقراری صلح و پذیرش آتش‌بس افزایش یافته است. به گونه‌ای که جریان‌های آخرالزمانی روز به روز بیشتر در حاشیه قرار می‌گیرند. من اعتقاد دارم جمهوری اسلامی ایران باید از این فرصت نهایت استفاده را داشته باشد و یک ساز و کار بین‌المللی برای پایان جنگ تعریف کند.
  •  تنش‌ها به درون خانه‌های اسراییلی‌ها رسیده است.پس اجازه ندهیم که افراطیون صهیونیست برای کمرنگ جلوه دادن شکست ایدئولوژیک خود جنگ را به درون خانه‌های ایرانیان بکشانند.
اخبار مرتبط:
رشد اقتصادی کشور: منفی ۱۰ درصد
رشد اقتصادی کشور: منفی ۱۰ درصد

تولید ناخالص داخلی کشور در این سه ماه ۲۱ هزار و ۷۹۵ میلیارد ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۲۴ هزار و ۲۵۵ میلیارد ریال بوده، بیش از ده درصد کمتر شده است.

ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ
ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، ادعای تازه‌ای درباره صنعت هوایی ایران مطرح کرده و گفته است همه شرکت‌های هواپیمایی ایرانی از ۲۳ سپتامبر دیگر امکان فعالیت در سراسر جهان را نخواهند داشت.

ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران
ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران

برخی کشورهای منطقه با هدایت عربستان در تلاش هستند که فوتبال ایران را تعلیق کنن

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است