کد خبر : 319433
انتشار : 2024/10/28 - 19:06
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

سرتیپ محمد مختاری‌فر: آماده پاسخ کوبنده به رژیم اسرائیل هستیم

معاون پیشین قرارگاه جنوب غرب ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: نیروی مسلح جمهوری اسلامی ایران آمادگی کامل دارد تا با پشتوانه ملت به زودی پاسخ کوبنده‌ای به رژیم غاصب صهیونیستی بدهد.

سرتیپ محمد مختاری‌فر: آماده پاسخ کوبنده به رژیم اسرائیل هستیم

 به گزارش سایت خبری مدارا: امیر سرتیپ محمد مختاری‌فر امروز هفتم آبان در آئین تشییع شهید مهدی نقوی از شهدای پدافند هوایی ارتش جمهوری اسلامی ایران در حمله شنبه شب رژیم غاصب صهیونیستی به کشورمان گفت: ایران با خون شهیدان پایدار خواهد ماند و همه ما در ارتش، سپاه و بسیج آماده شهادت هستیم و در آینده چنان پاسخ کوبنده‌ای به رژیم صهیونی خواهیم داد که دشمن از حرکت خود پشیمان شود.

وی افزود: امروز در تشییع پیکر شهیدی هستیم که برای دفاع از خاک مقدس جمهوری اسلامی، دفاع از میهن و آرامش ملت ایران جان خود را فدا کرد.

معاون پیشین قرارگاه جنوب غرب ارتش جمهوری اسلامی ایران اظهارداشت: نیرو‌های مسلح ارتش، سپاه، بسیج، انتظامی و مرزبانی زمانی که این لباس مقدس را بر تن می‌کنند جان خود را از پیش تقدیم ملت کرده اند تا مصداقی بر شعار ارتش فدای ملت باشد.

امیر سرتیپ مختاری‌فر گفت: تمام قدرت‌های جهان، رژیم صهیونیستی را حمایت می‌کنند و موشکی که از جانب اسرائیل به ما شلیک می‌شود در واقع از طرف یک اتحاد جهانی و کشورهایی همچون آمریکا، فرانسه، آلمان، انگلیس، اتحادیه اروپا و خائنان در خلیج فارس است.

وی ادامه داد: آسیب ندیدن مردم ایران در این حمله به معنای قدرت و توان نیرو‌های مسلح است و دشمن باید بداند نمی‌تواند مانند دوران جنگ تحمیلی بر فراز شهر‌های ما باشد.

معاون پیشین قرارگاه جنوب غرب ارتش جمهوری اسلامی ایران با بیان اینکه نیرو‌های مسلح جمهوری اسلامی ایران با قدرتمندی در عملیات وعده صادق یک و ۲ دشمن را در هم کوبیدند، تصریح کرد: ما به دنبال فرهنگ حسینی هستیم و راست قامت در مقابل دشمن ایستاده ایم، چون شهادت برای ما افتخار است.

امیر سرتیپ مختاری فر افزود: همان گونه که پدر شهید نقوی می‌گوید فرزندش را تقدیم انقلاب، وطن و ولایت کرده است ما به قیمت جان، پای شرافت، عزت و خاک وطن خود ایستاده ایم.

وی گفت: ما هیچ ابرقدرتی را در دنیا به رسمیت نمی‌شناسیم، صلح غیر عزتمندانه را نمی‌پذیریم و تا زمانی که غزه و لبنان از زیر موشک رها و اسرائیل تسلیم نشود، آماده پاسخگویی هستی

اخبار مرتبط:
ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ
ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، ادعای تازه‌ای درباره صنعت هوایی ایران مطرح کرده و گفته است همه شرکت‌های هواپیمایی ایرانی از ۲۳ سپتامبر دیگر امکان فعالیت در سراسر جهان را نخواهند داشت.

ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران
ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران

برخی کشورهای منطقه با هدایت عربستان در تلاش هستند که فوتبال ایران را تعلیق کنن

پزشکیان: حقوق را بالا ‌ببریم، خب تورم هم می‌رود بالا!
پزشکیان: حقوق را بالا ‌ببریم، خب تورم هم می‌رود بالا!

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور فشار برای افزایش حقوق‌ها را از عوامل تورم برشمرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است