کد خبر : 319080
انتشار : 2024/10/27 - 10:19
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

آصفری: حمله اسرائیل علیه کشورمان نباید بی‌پاسخ بماند

نماینده پیشین مجلس گفت: حمله رژیم صهیونیستی علیه کشورمان نقض آشکار حاکمیت سرزمینی ما بود و نباید بی‌پاسخ بماند زیرا اگر بی‌پاسخ بماند ممکن است در آینده هم دست به کارهای دیگری بزد.

آصفری: حمله اسرائیل علیه کشورمان نباید بی‌پاسخ بماند

به گزارش سایت خبری مدارا: نامه نیوز نوشت: عملیات نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران مصداق نقض قواعد بین‌المللی و تجاوز به خاک کشورمان بود. البته رژیم صهیونیستی در حمله اخیرش نشان داد توان بالایی ندارد و برخلاف ادعای مقامات صهیونیستی آنها قادر نبودند که خسارت ویژه و عمده‌ای به ایران وارد کنند.

محمدحسن آصفری، نماینده پیشین مجلس و تحلیلگر مسائل سیاست خارجی، درباره این موضوع گفت: «تا وقتی رژیم صهیونیستی هست، منطقه آسوده نخواهد بود و تنها زمانی منطقه به آرامش می‌رسد که این رژیم به طور کامل از صحنه هستی، محور شود. رژیم صهیونیستی خوی وحشی‌گری دارد و اهل منطق نیست و تنها زبانی که می‌شود با آن مواجه شد، زبان مقابله و مقاومت است».

او ادامه داد: «حمله رژیم صهیونیستی علیه کشورمان نقض آشکار حاکمیت سرزمینی ما بود و نباید بی‌پاسخ بماند زیرا اگر بی‌پاسخ بماند ممکن است در آینده هم دست به کارهای دیگری بزد. البته حتما نمی‌تواند دست به اقدام گسترده‌ای بزند زیرا توان نظامی ایران به قدری بالاست که اصلا امکان عملیات گسترده صهیونیست‌ها را از میان می‌برد».

این تحلیلگر مسائل سیاست خارجی همچنین بیان کرد: «ما شروع‌کننده این وضعیت نبودیم. این رژیم صهیونیستی بود که دانشمندان ما را به شهادت رساند و شهید هنیه را در تهران ترور کرد. ما حالا ما نباید عملیات این رژیم را بی‌پاسخ بگذاریم. رژیم صهیونیستی به دلیل آنکه به اهداف خودش در غزه و لبنان نرسیده است و تلفات زیادی هم داده، دنبال ایجاد روحیه در میان نیروهای نظامی‌اش است».

آصفری در پایان گفت: «تفاوتی نمی‌کند که در آینده چه جناحی در آمریکا روی کار بیاید و چه کسی رئیس‌جمهور آمریکا شود و نوع برخورد آمریکایی‌ها با ما بستگی به واکنش ما دارد. اگر ایران تسامح کند، آمریکایی‌ها هم فشار را بیشتر می‌کنند و اگر مقاومتمان را بالاتر ببریم، چه ترمپ بیاید و چه هریس می‌فهمند که نمی‌توانند در برابر ایران کاری انجام دهند بنابراین ناچار می‌شوند از سر تعامل وارد شوند».

اخبار مرتبط:
گروسی: بار دیگر دست خود را به سوی تهران دراز می‌کنیم تا برای شفاف‌سازی مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای خود، با ما همکاری کند
گروسی: بار دیگر دست خود را به سوی تهران دراز می‌کنیم تا برای شفاف‌سازی مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای خود، با ما همکاری کند

رافائل گروسی، مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: ما بار دیگر دست خود را به سوی ایران دراز می‌کنیم تا برای شفاف‌سازی مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای خود با ما همکاری کند.

تورم چیست و چگونه بر زندگی ما تأثیر می‌گذارد؟
تورم چیست و چگونه بر زندگی ما تأثیر می‌گذارد؟

گالری کاظمی با سال‌ها تجربه و مجوز رسمی، یکی از معتبرترین مراکز خرید شمش طلا و نقره در ایران است. تمامی محصولات با اصالت تضمینی، فاکتور رسمی، گواهی اصالت معتبر و قابل استعلام از سامانه GS1 ایران عرضه می‌شوند.

نماینده مجلس: در شرایط فعلی شاهد هستیم که برخی تراستی‌ها منابع قابل توجهی را از شبکه بانکی خارج کرده‌اند
نماینده مجلس: در شرایط فعلی شاهد هستیم که برخی تراستی‌ها منابع قابل توجهی را از شبکه بانکی خارج کرده‌اند

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به خروج منابع ارزی از بانک‌ها توسط برخی تراستی‌ها و بازنگشتن بخشی از این منابع گفت: این روند می‌تواند مشکلات و ناترازی بانک‌ها را تشدید کند؛ چراکه بانک‌ها با کمبود منابع مواجه شده و در نهایت، تبعات آن از مسیر افزایش تورم به مردم و به‌ویژه حقوق‌بگیران و کارگران تحمیل می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است