کد خبر : 319019
انتشار : ۱۴۰۳/۰۸/۰۵ - 19:24
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کوثری: پاسخ ما به صهیونیست‌ها بسیار دردناک خواهد بود

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس با بیان اینکه پاسخ ایران با درنظر گرفتن همه جوانب و رعایت منافع ملی در بهترین زمان انجام خواهد شد گفت: این پاسخ برای صهیونیست‌ها بسیار دردناک خواهد بود.

کوثری: پاسخ ما به صهیونیست‌ها بسیار دردناک خواهد بود

به گزارش سایت خبری مدارا: خانه ملت نوشت: سردار اسماعیل کوثری عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی در واکنش به اقدام تجاوزکارانه شب گذشته رژیم صهیونیستی گفت: اقدام ناموفق شب گذشته صهیونیست‌ها به هیچ عنوان دلیلی بر عدم پاسخگویی ما نیست و رژیم صهیونیستی باید تاوان تجاوز به تمامیت ارضی ایران را بدهد.

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پاسخ ایران با درنظر گرفتن همه جوانب و رعایت منافع ملی در بهترین زمان انجام خواهد شد گفت: این پاسخ برای صهیونیست‌ها بسیار دردناک خواهد بود.

کوثری در پایان گفت: به صهیونیست ها  توصیه می کنیم زندگی در پناهگاهها را تمرین کننند.

اخبار مرتبط:
ابراز نگرانی شهباز شریف درباره تشدید تنش در خلیج فارس
ابراز نگرانی شهباز شریف درباره تشدید تنش در خلیج فارس

دفتر نخست‌وزیری پاکستان اعلام کرد شهباز شریف نگرانی عمیق خود را در مورد تشدید تنش در منطقه خلیج فارس ابراز کرده است.

دادستان کل کشور: پرونده شهادت رهبر شهید و فرماندهان در داخل و خارج باجدیت پیگیری می‌شود
دادستان کل کشور: پرونده شهادت رهبر شهید و فرماندهان در داخل و خارج باجدیت پیگیری می‌شود

دادستان کل کشور گفت: لایحه صیانت از حقوق عامه و همچنین لایحه تأمین آزادی‌های مشروع، از مطالبات جدی است که باید برای تصویب و اجرایی شدن آن‌ها، پیگیری‌های مستمر انجام شود.

فرانسه کاردار سفارت ایران را احضار کرد
فرانسه کاردار سفارت ایران را احضار کرد

وزارت امور خارجهٔ فرانسه از احضار کاردار سفارت ایران در پاریس به این وزارتخانه خبر داد؛ این احضار درپی ادعای بازداشت کارکنان سفارت فرانسه در تهران انجام شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است