کد خبر : 318823
انتشار : 2024/10/24 - 21:00
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

مدیرکل کمیته امداد استان اصفهان خبر داد؛

حمایت ۱۵۰ میلیونی کمیته امداد اصفهان از طرح‌های اشتغال‌زایی زنان

مدیرکل کمیته امداد استان اصفهان گفت: کمیته امداد از طرح‌های اشتغال زایی زنان سرپرست خانوار اصفهان تا سقف ۱۵۰ میلیون تومان حمایت می‌کند.

حمایت ۱۵۰ میلیونی کمیته امداد اصفهان از طرح‌های اشتغال‌زایی زنان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ کریم زارع اظهار کرد: حمایت از طرح‌های زنان سرپرست خانوار باعث می‌شود تا این بانوان در سایه اشتغال مناسب، به درآمدزایی کافی دست پیدا کنند.

به نوشته مهر؛ وی با اشاره به راه اندازی و ایجاد طرح‌های اشتغال زنان سرپرست خانوار در سال جاری تاکنون، ادامه داد: در این مدت ۲۳۶۶ طرح اشتغال توسط زنان تحت حمایت، راه اندازی و ایجاد شده که نشان از عزم جدی و پشتکار بالا این گروه از جامعه هدف کمیته امداد است.

مدیرکل کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان با بیان اینکه در بین مددجویان کمیته امداد بانوانی هستند که با کمک‌های اندک، گام‌های مؤثر برای خودکفایی خانواده خود برداشته‌اند، افزود: برای راه اندازی، ایجاد و پایدارسازی طرح‌های اشتغال زایی مددجویان به ویژه زنان سرپرست خانوار، با پرداخت تسهیلات تا ۱۵۰ میلیون تومان از آنها حمایت می‌کنیم.

وی آموزش و مهارت آموزی را اساس ایجاد اشتغال پایدار مطرح کرد و گفت: افراد دارای مهارت در اولویت دریافت تسهیلات هستند از همین رو باید مهارت آموزی مورد توجه مددجویان قرار گیرد و در این میان کسب مهارت‌های متناسب با نیاز بازار کار یک اولویت جدی برای افراد جویای کار تحت حمایت این نهاد است.

اخبار مرتبط:
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست

رئیس مؤسسه تحقیقات آب با اشاره بر اینکه ۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند، تاکید کرد: افزایش تراز آب در برخی مخازن الزاماً به معنای بهبود وضعیت منابع آبی نیست.

نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است