کد خبر : 318097
انتشار : 2024/10/20 - 12:46
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

عراقچی: حمله‌ علیه ایران را بی‌پاسخ نمی‌گذاریم / اسرائیل بدون کمک آمریکا نمی‌تواند به حیات خود ادامه دهد

وزیر امور خارجه ایران با بیان این که هر گونه حمله از سوی اسرائیل با پاسخ مناسب مواجه خواهد شد، تصریح کرد که ایران اهداف خود را در اسرائیل شناسایی کرده است.

عراقچی: حمله‌ علیه ایران را بی‌پاسخ نمی‌گذاریم / اسرائیل بدون کمک آمریکا نمی‌تواند به حیات خود ادامه دهد

به گزارش سایت خبری مدارا: انتخاب نوشت: وزیر امور خارجه ایران با بیان این که هر گونه حمله از سوی رژیم صهیونیستی با پاسخ مناسب مواجه خواهد شد، تصریح کرد که ایران اهداف خود را در سرزمین‌های اشغالی شناسایی کرده است.

وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران سیدعباس عراقچی در مصاحبه شنبه با ان‌تی‌وی ترکیه گفت که شهادت رهبر حماس یحیی سنوار، فعالیت‌های این جنبش را متوقف نخواهد کرد و تنها عزم آن را تقویت خواهد کرد و به جوانان فلسطینی انگیزه خواهد داد.

به گزارش خبرگزاری اسپوتنیک، او همچنین تأکید کرد که خطر درگیری در بسیاری از کشورهای منطقه از جمله سوریه وجود دارد.

به نوشته فارس، عراقچی گفت که «اسرائیل بدون کمک آمریکا نمی‌تواند به حیات خود ادامه دهد، بدون آمریکا نمی‌تواند به ارتکاب جنایات در غزه و لبنان دست بزند. همه تسلیحاتی که آنجا استفاده می‌شود، از سوی آمریکا تأمین می‌شود».

وی تصریح کرد «اگر آمریکا اراده سیاسی واقعی داشت، می‌توانستند حملات را متوقف و جلوس اسرائیل را بگیرند».

وزیر خارجه جمهوری اسلامی ایران به رسانه ترکیه‌ای گفت که «برای ما آمریکا متحد صهیونیست‌ها است و درصورتی‌که یک جنگ گسترده در منطقه رخ دهد، ایالات متحده به داخل آن کشیده خواهد شد و ما اصلاً این را نمی‌خواهیم».

او همچنین ضمن هشدار درباره کشیده‌شدن جنگ به کشورهای خلیج‌فارس، تصریح کرد که «اما مطمئنم همچنان فرصت دیپلماسی وجود دارد، نمی‌توانیم همه چیز را به اراده یک نفر در رژیم صهیونیستی بسپاریم».

عراقچی در خصوص احتمال حمله اسرائیل علیه ایران هم تأکید کرد که «هر حمله‌ای علیه ایران، به معنای عبور از خط‌قرمز برای ما است. چنین حمله‌ای را بی‌پاسخ نمی‌گذاریم. پاسخ لازم به هر حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران یا هر حمله مشابه داده خواهد شد. اسرائیل پاسخ متناسب به هر حمله علیه ایران را دریافت خواهد کرد».

او همچنین ضمن بیان اصابت 90 درصدی موشک‌های ایران به اهداف خود در عملیات وعده صادق 2، گفت که «ما به تأسیسات اقتصادی یا غیرنظامی (رژیم صهیونیستی) حمله نکردیم و فقط تأسیسات نظامی را هدف قرار دادیم. اکنون همه اهداف خود را در آنجا شناسایی کرده‌ایم و حمله مشابه به اهداف آنها انجام خواهد شد».

اخبار مرتبط:
تهران روی ۲۷ گسل فعال؛ ۲۵۰ هزار پلاک در بافت فرسوده پایتخت قرار دارد
تهران روی ۲۷ گسل فعال؛ ۲۵۰ هزار پلاک در بافت فرسوده پایتخت قرار دارد

یک مسئول گفت: تهران روی ۲۷ گسل فعال قرار دارد و ۲۵۰ هزار پلاک در بافت فرسوده شناسایی شده، زمین‌لرزه‌های کوچک نشانه فعال بودن گسل‌ها هستند و مقاوم‌سازی برای کاهش خسارت باید با جدیت پیگیر شود.

عارف: اهل جنگ و دعوا نیستیم/ اگر جنگی به ما تحمیل شود خوب دفاع می‌کنیم
عارف: اهل جنگ و دعوا نیستیم/ اگر جنگی به ما تحمیل شود خوب دفاع می‌کنیم

معاون اول رئیس‌جمهور گفت: اهل جنگ و دعوا نیستیم. می‌خواهیم با گفت و گو، مشکلات و مسائل را حل بکنیم اما اگر جنگی به ما تحمیل شود خیلی خوب دفاع می‌کنیم.

اژه‌ای: حقوق مردم در شرایط جنگی هم نباید نقض شود
اژه‌ای: حقوق مردم در شرایط جنگی هم نباید نقض شود

رئیس قوه قضاییه با تأکید بر رعایت حقوق شهروندی در همه شرایط، گفت: حتی در وضعیت جنگی نیز حفظ حقوق مردم و ممنوعیت هرگونه تجسس غیرقانونی باید به‌طور کامل رعایت شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است