کد خبر : 318026
انتشار : 2024/10/20 - 04:08
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

ظریف:

زاینده‌رود خشک همه ما را می‌آزارد

معاون راهبردی رئیس جمهوری گفت: زاینده‌رود خشک، فرونشست زمین و آلودگی هوا همه ما را آزار می‌دهد و وضع بد معیشت مردم اصلاح طلب و اصولگرا نمی‌شناسد.

زاینده‌رود خشک همه ما را می‌آزارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدجواد ظریف عصر شنبه در آئین تکریم و معارفه استاندار اصفهان اظهار داشت: مردم این استان و کشور حق دارند که ما خادم آنان باشیم و قرار است ما خادم مردم باشیم زیرا امام (ره) فرمودند مردم ولی نعمت ما هستند.

به نوشته مهر؛ وی ادامه داد: این مردم هستند که در طول ۴۵ سال گذشته جنگیدند و در برابر سختی‌ها و تحریم‌ها مقاومت کردند اما از کشور و انقلاب روی نگردانند و هزاره هاست که مردم ایران در برابر تهاجمات خارجی ایستادگی کردند.

معاون راهبردی رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه مردم برای حل مشکلات باید طرف مشورت ما مسؤولان باشند، افزود: نباید منتظر باشیم که از تهران دستور برسد باید با مردم مهربان بود و آنان را باور کرد.

ظریف با بیان اینکه مردم ما مستحق بهتر از اینها هستند، ابراز داشت: انتخاب خوب دکتر مؤمنی وزیر کشور برای انتخاب خادم مردم اصفهان دکتر جمالی نژاد باعث می‌شود در این استان وفاق داشته باشیم.

وی ادامه داد: امروز در این جمع حضور بزرگان جبهه اصلاحات و اصول گرایان را می بی نم؛ ما همه اصلاح طلب، اصول گرا و اعتدالی و غیره همه در یک کشتی نشسته ایم.

معاون راهبردی رئیس جمهوری خاطرنشان کرد: زاینده رود خشک همه ما را آزار می‌دهد، فرونشست زمین و آلودگی هوا همه ما را می‌آزارد و وضع بد معیشت مردم اصلاح طلب و اصول گرا نمی‌شناسد.

ظریف افزود: انتخاب دکتر جمالی نژاد تمرین خوبی است برای این که وفاق را امتحان می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: در روزگاری قرار داریم که رژیم صهیونیستی ۸۵ تن بمب بر سر مردم لبنان می‌ریزد تا شهیدان نصرالله و نیل فروشان را شهید کند؛ در این روزگار چاره‌ای نداریم که کنار هم باشیم.

ظریف ادامه داد: اصفهانی در کنار چهارمحالی و خوزستانی است همه کشور از بی آبی رنج می‌برد.

وی ابراز داشت: برای دکتر جمالی نژاد آرزوی بهترها را دارم زیرا ایشان از مدیران خوب ما هستند و امید است با استفاده از جوانانی چون ایشان روح تازه به کشور دمیده شود و موفق باشند.

اخبار مرتبط:
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

وقوع حریق در انبار علوفه دامداری محور هرند – قهی؛ آتش تحت کنترل است
وقوع حریق در انبار علوفه دامداری محور هرند – قهی؛ آتش تحت کنترل است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از وقوع حریق دامداری واقع در محور هرند به روستای قهی در شهرستان کوهپایه خبر داد و گفت: این حادثه با اعزام سریع نیروهای امدادی تلفات جانی نداشت.

زاینده‌رود به سدچم آسمان رسید؛آماده باش ۶۷ تیم امدادی در مسیر رودخانه
زاینده‌رود به سدچم آسمان رسید؛آماده باش ۶۷ تیم امدادی در مسیر رودخانه

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از افزایش خروجی سد زاینده‌رود خبر داد و گفت: جریان آب باعبور از مسیر باغبهادران و باغشاد به سد چم‌آسمان رسید.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است