کد خبر : 315788
انتشار : 2024/10/05 - 16:46
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

اسرائیل به دنبال این است که خود را به عنوان رهبر خاورمیانه جا بزند

یک منبع آگاه ایرانی به الجزیره گفت: کشورهای منطقه از جمله کشورهای عربی و ایران بر سر لزوم کاهش تنش اتفاق نظر دارند اما اسرائیل خواهان آن نیست. وی افزود: واشنگتن نه علاقه‌مند و نه جدی در اعمال فشار بر اسرائیل برای توقف تشدید خونین خود است.

اسرائیل به دنبال این است که خود را به عنوان رهبر خاورمیانه جا بزند

به گزارش سایت خبری مدارا: انتخاب نوشت: یک منبع آگاه ایرانی به الجزیره گفت: کشورهای منطقه از جمله کشورهای عربی و ایران بر سر لزوم کاهش تنش اتفاق نظر دارند اما اسرائیل خواهان آن نیست.

اظهارات این مقام به شرح زیر است:
مسیرهای کاهش تنش و جلوگیری از جنگ منطقه‌ای به جنون اسرائیلی که بر خونریزی اصرار دارد، برخورد می‌کند.
 واشنگتن نه علاقه‌مند و نه جدی در اعمال فشار بر اسرائیل برای توقف تشدید خونین خود است.
 ما به طور دیپلماتیک برای جلوگیری از وقوع جنگ منطقه ای در حال تلاش هستیم اما برای ضربه با قدرت و بدون تردید به اسرائیل آماده ایم.
واشنگتن نه علاقه‌مند و نه جدی در اعمال فشار بر اسرائیل برای توقف تشدید خونین خود است.
 اسرائیل به دنبال این است که خود را به عنوان رهبر خاورمیانه جا بزند اما این اتفاق نخواهد افتاد.
سخنان نتانیاهو درباره تغییر خاورمیانه، غروری پوچ و محکوم به شکست است.
اخبار مرتبط:
انفجار یک نفتکش در تنگه هرمز
انفجار یک نفتکش در تنگه هرمز

یک نفتکش متخلف در تنگه هرمز که سیستم راداری خود را خاموش کرده بود، بعد از برخورد با مین منفجر شد.

المانیتور: امارات شریان اقتصادی خود را به دریای عمان منتقل کرده است
المانیتور: امارات شریان اقتصادی خود را به دریای عمان منتقل کرده است

خط‌لوله حبشان-فجیره زمانی صرفاً یک «بیمه‌نامه تنش» تلقی می‌شد، اما در شرایطی که صادرات کویت، عراق و قطر به دلیل انسداد هرمز متوقف شد، همین خط‌لوله مانع از سقوط مالی ابوظبی گردید. فجیره که سال گذشته با وجود رشد اقتصادی ۱۲ درصدی تنها ۱.۷ درصد از تولید ناخالص داخلی امارات را تشکیل می‌داد و به «خواب‌آلوده‌ترین شهر رو به رشد جهان» معروف بود، اکنون با اتصال به شبکه ریلی و جذب سرمایه‌های کلان، در حال تبدیل شدن به اصلی‌ترین هاب ترانزیتی کشور است.

زلنسکی: آماده هستم تا در هر جایی که ترامپ انتخاب کند، توافق صلح با روسیه را امضا کنم
زلنسکی: آماده هستم تا در هر جایی که ترامپ انتخاب کند، توافق صلح با روسیه را امضا کنم

زلنسکی گفته که آماده است تا هر کجا که دونالد ترامپ انتخاب کند، از جمله در دفتر کار کاخ سفید یا محل اقامتش در مارالاگو، توافق صلح با روسیه را امضا کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است