کد خبر : 314951
انتشار : 2024/09/28 - 12:08
دسته‌بندی : اسلاید، برگزیده ها، سیاسی
چاپ

ارتش اسرائیل مدعی ترور سیدحسن نصرالله شد

ارتش رژیم اسرائیل مدعی شد که دبیر کل حزب الله لبنان به همراه چند تن از فرماندهان این جنبش در حمله دیروز به ضاحیه بیروت به شهادت رسیده است.

ارتش اسرائیل مدعی ترور سیدحسن نصرالله شد

به گزارش سایت خبری مدارا: تسنیم نوشت: ارتش رژیم اسرائیل طی بیانیه‌ای رسمی مدعی شد که سید حسن نصرالله، دبیر کل حزب الله لبنان در حمله دیروز به ضاحیه بیروت به شهادت رسیده است.

بنا به ادعای ارتش اسرائیل، همراه با سیدحسن نصرالله، علی کرکی، فرمانده بخش جنوبی حزب الله، و تعداد دیگری از فرماندهان حزب الله نیز به شهادت رسیده‌اند.

این  ادعا درحالی مطرح می‌شود که حزب الله تا این لحظه بیانیه‌ای صادر نکرده است و نمی‌توان ادعای صهیونیست‌ها را تأیید یا رد کرد.

در بیانیه ادعایی ارتش رژیم اسرائیل آمده است که هواپیماهای نیروی هوایی این رژیم، با هدایت اطلاعاتی دقیق رکن اطلاعات و موساد، مقر مرکزی حزب الله که در زیر زمین یک ساختمان در ناحیه ضاحیه در بیروت قرار دارد، را مورد حمله قرار داده است.

رژیم اسرائیل مدعی شده است که مقامات ارشد مقاومت اسلامی لبنان در مقر فرماندهی مذکور، در نشستی شرکت داشتند که این حمله تروریستی صورت گرفته است.

اخبار مرتبط:
زمانبندی شارژ کالابرگ تغییر کرد!
زمانبندی شارژ کالابرگ تغییر کرد!

معاون رفاه و امور اقتصادی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: شارژ اعتبار کالابرگ الکترونیکی از مرداد ماه با زمانبندی جدید بر اساس رقم آخر کد ملی ایرانیان مقیم کشور انجام می‌شود.

صداوسیما: توافق احتمالی ایران و عمان ارتباطی با باز شدن فوری تنگه هرمز ندارد
صداوسیما: توافق احتمالی ایران و عمان ارتباطی با باز شدن فوری تنگه هرمز ندارد

صداوسیما به نقل از یک منبع مطلع نوشت: توافق احتمالی ایران و عمان در باره ترتیبات عبور شناورها از تنگه هرمز هیچ ارتباطی با باز شدن فوری این تنگه ندارد در صورت ادامه تخلفات آمریکا، تنگه هرمز حتی با توافق بین ایران و عمان هم باز نخواهد شد.

روحانی: می‌خواستند برای سخنرانی امام زمان در تهران جایگاه درست کنند
روحانی: می‌خواستند برای سخنرانی امام زمان در تهران جایگاه درست کنند

حسن روحانی گفت: در جامعه ما گاهی یک اقلیتی هستند که حرف‌های عجیب و غریب می‌زنند من در سال ۸۳ رفتم خدمت رهبری برای یک موضوعی، بحثی پیش آمد در آنجا، ایشان به مناسبت فرمودند که فلان آقا، اسم بردند، آمده بود پیش من و از من سؤال کرد که می‌خواهد یک جایگاه بزرگی درست کند در یک میدان بزرگ در تهران برای اینکه وقتی امام زمان آمد و خواست سخنرانی کند یک جایگاه مناسب و باعظمتی باشد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است