کد خبر : 313440
انتشار : 2024/09/14 - 18:37
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

مداحان رسما صداوسیما را تسخیر کردند

روز گذشته شبکه سوم سیما در یکی از ساعات پربیننده تلویزیون، تریبون خود را به میثم مطیعی اختصاص داد تا از سفر تبلیغاتی خود به تایلند که مورد انتقاد مردم قرار گرفته بود، دفاع کند.

مداحان رسما صداوسیما را تسخیر کردند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ نامه نیوز نوشت: چرا شبکه ۳ تلویزیون باید برای سفر یک مداح به تایلند رپرتاژ آگهی در قالب یک مصاحبه زنده برود. این چه تراژدی شبیه کمدی است که گرفتار آن شده‌ایم. مدح یک مداح دیگر نوبر است. تلویزیونی که دانشگاه نشد ولی به‌طرز عجیبی خانه مداحان شد.

اخبار مرتبط:
حرکت ۹ جنگنده F-۱۶ آمریکا به‌ سمت عربستان
حرکت ۹ جنگنده F-۱۶ آمریکا به‌ سمت عربستان

۹ فروند جنگنده F-۱۶ آمریکایی در حال حرکت به‌سوی عربستان سعودی هستند.

ادعای نتانیاهو درباره سقوط نظام ایران
ادعای نتانیاهو درباره سقوط نظام ایران

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکرار تهدیدهای خود علیه ایران و حزب‌الله لبنان، مدعی شد اسرائیل ابتدا نظام ایران را سرنگون خواهد کرد و سپس با حزب‌الله مقابله کرده و آن را نیز شکست خواهد داد.

روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی را وتو کردند
روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی را وتو کردند

الجزیره نوشت: روسیه و چین پیش‌نویس قطعنامه آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل متحد برای تمدید ماموریت کمیته تحریم‌های ایران را وتو کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است