کد خبر : 309596
انتشار : 2024/08/14 - 14:02
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

ابراهیمی، نماینده ادوار مجلس: آذر منصوری نباید از پزشکیان انتقاد کند

یک فعال سیاسی گفت: سخن آقای پزشکیان معقول است که باید اجازه دهیم عملکرد دولت دیده شود و بعد قضاوت‌ها صورت بگیرد. هنوز که عملکرد دولت دیده نشده است که چنین انتقادهایی مطرح شود.

ابراهیمی، نماینده ادوار مجلس: آذر منصوری نباید از پزشکیان انتقاد کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛  نامه نیوز نوشت: بعد از معرفی کابینه دولت چهاردهم موج انتقادها به مسعود پزشکیان به راه افتاد اما آیا این انتقادها می‌تواند در مسیر حرکت دولت کمکی محسوب شود یا آنکه به تضعیف دولت منجر می‌شود؟

حسین ابراهیمی، فعال سیاسی، درباره این موضوع گفت: «انتقاد گرچه بسیار خوب است و تحلیل‌های مختلف باعث روشنگری است اما نباید دولت را تحت فشار قرار داد. حمله به دولت از سوی هر جناحی که باشد، دلسوزانه و در راستای منافع ملی نیست. وقتی گفته می‌شود دولت وفاق ملی یعنی از همه نیروها در دولت باید حضور داشته باشند».

او ادامه داد: «سخن آقای پزشکیان معقول است که باید اجازه دهیم عملکرد دولت دیده شود و بعد قضاوت‌ها صورت بگیرد. هنوز که عملکرد دولت دیده نشده است که چنین انتقادهایی مطرح شود. نمی‌شود یک کار بزرگ بدون اشکال باشد. حتما اشکال وجود دارد و انشای نانوشته مورد اعتراض نیست اما انشای نوشته‌ است که همه درباره‌اش قضاوت می‌کنند. البته حق همه است که نقد و تحلیل ارائه دهند و سعی در روشنگری جامعه داشته باشند اما باید میان نقد و تخریب فاصله گذاشت».

این فعال سیاسی همچنین بیان کرد: «اعتبار وزرا در مجلس بررسی می‌شود؛ به این نحو که در ابتدا در کمیسیون‌ها و بعد در صحن مجلس مورد بررسی قرار می‌گیرد. بنابراین آن زمان باید دید چه کسانی رأی می‌آورند و چه کسانی رأی نمی‌آورند. باید منتظر ماند تا کابینه نهایی شود و بعد از آن هم باید اجازه دهیم تا کار دولت شروع شود تا بتوان نسبت به عملکرد اعضای دولت قضاوت کرد. در آن موقع هم بهتر است راهنمایی ارائه شود نه اینکه فشار آوردن برای تضعیف دولت و وزرا».

ابراهیمی در پایان گفت: «نباید فضا طوری شود که دولت احساس کند تنها مانده. من باور دارم اصلاح‌طلبان راهشان از دولت آقای پزشکیان جدا نمی‌کنند. همیشه افرادی بوده‌اند؛ چه از بین اصلاح‌طلبان، چه از میان اصولگرایان که این حرف‌ها را مطرح می‌کرده‌اند اما در نهایت حق دولت است که کابینه‌اش را معرفی کند و حق مجلس است که به وزرا رأی اعتماد بدهد و البته حق جامعه است که بر اساس عملکرد دولت‌ها به قضاوت بپردازد. در نهایت باید گفت که اگر دولت دچار بحران شد، باید کمکش کرد. من از حرف خانم منصوری که رئیس جبهه اصلاحات است، تعجب کردم. او انتقادهایی را به آقای پزشکیان مطرح کرد. خب باید از او پرسید که شما دیگر چرا به دولت آقای پزشکیان انتقاد می‌کنید؟ جبهه اصلاحات که از او حمایت کامل می‌کرد».

اخبار مرتبط:
۲۲ بیماری نادر جدید در ایران شناسایی شد
۲۲ بیماری نادر جدید در ایران شناسایی شد

مدیرعامل بنیاد بیماری‌های نادر ایران می‌گوید: بسیاری از داروهای مورد نیاز بیماران نادر در کشور موجود نیست. شرکت‌های دارویی اعلام می‌کنند که با توجه به تعداد محدود بیماران، تولید دارو برای آنها صرفه اقتصادی ندارد. به همین دلیل بخش قابل توجهی از داروهای بیماران نادر از خارج کشور تامین می‌شود.

ادعای یک رسانه اماراتی درباره بسته پیشنهادی ایران به آمریکا
ادعای یک رسانه اماراتی درباره بسته پیشنهادی ایران به آمریکا

یک رسانه اماراتی به نقل از منابعی که آنها را غربی معرفی کرده، مدعی شده است ایران بسته‌ای پیشنهادی برای کاهش تنش با آمریکا ارائه کرده است.

نرخ دعای سر به راه شدن همسر و فرزند اعلام شد!
نرخ دعای سر به راه شدن همسر و فرزند اعلام شد!

در فهرست دعاهای فردی که ادعا می‌کند با دعاخوانی‌اش می‌تواند حاجات افراد را برآورده کند، انواع‌ و اقسام خواسته‌ها و حاجات گنجانده شده و با قرار دادن آنها ذیل عناوین «هفت‌نرخی»، «شش‌نرخی»، «پنج‌نرخی»، «چهارنرخی» و...‌ اگر تمایل دارند خاص‌ترین دعاهای حضرت استاد شامل حالشان شود باید هزینه بخش هفت‌نرخی‌ها را پرداخت کنند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است