کد خبر : 309060
انتشار : 2024/08/11 - 12:16
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

اینستاگرام در ترکیه رفع فیلتر شد

به گفته وزیر زیرساخت ترکیه، پس از موافقت اینستاگرام برای همکاری با مقامات جهت رفع نگرانی‌های دولت این کشور، این شبکه اجتماعی رفع فیلتر شده است.

اینستاگرام در ترکیه رفع فیلتر شد

به گزارش سایت خبری مدارا:  ایسنا نوشت: به گفته وزیر زیرساخت ترکیه، پس از موافقت اینستاگرام برای همکاری با مقامات جهت رفع نگرانی‌های دولت این کشور، این شبکه اجتماعی رفع فیلتر شده است.

شامگاه شنبه، ۲۰ مرداد، دولت ترکیه اعلام کرد که دسترسی به شبکه اجتماعی اینستاگرام را پس از «موافقت این شرکت جهت همکاری با مقامات برای رفع نگرانی‌های دولت»، رفع فیلتر کرده است.

«عبدالقادر اورالوغلو» وزیر حمل و نقل و زیرساخت ترکیه با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: «در پی مذاکرات ما با مقامات اینستاگرام و پس از وعده آن‌ها مبنی بر همکاری در رفع نیازهای ما در مورد مشکلات مربوط به سانسور اعمال شده بر برخی از کاربران، محدودیت دسترسی را رفع کردیم».

وی گفت: «دستاوردهای قابل توجهی در افزایش امنیت در محیط دیجیتال در ترکیه، انطباق قانونی، حفاظت از حقوق کاربران و توسعه مکانیزم بازرسی منصفانه به دست آمده است.»

اورالوغلو همچنین افزود: «متا، شرکت مادر اینستاگرام موافقت کرده است که از قوانین ترکیه پیروی کند و از حذف کارآمد پست‌ها و محتوا در صورتی که حاوی عناصری از جنایات خاص یا “تبلیغات تروریسم” باشد، اطمینان حاصل کند.»

در روز ۱۲ مرداد و در پی محکومیت خط مشی شبکه اجتماعی اینستاگرام از سوی یکی از مقامات دولت ترکیه به دلیل «ممانعت فعالانه» از انتشار پیام‌های تسلیت شهروندان در پی شهادت رئیس دفتر سیاسی جنبش حماس، این شبکه اجتماعی در این کشور از دسترس خارج شده است.

یک مقام ناظر بدون ارائه جزئیات در این باره گفت: در ۲ اوت (۱۲ مرداد) دسترسی به وبگاه instagram.com به تصمیم نهاد فناوری اطلاعات و ارتباطات ترکیه مسدود شد.

«فخرالدین آلتون» مدیر اداره ارتباطات دولت ترکیه در ۳۱ ژویه اینستاگرام را به دلیل ممانعت فعالانه کاربرانی که پس از ترور و به شهادت رسیدن اسماعیل هنیه، رئیس دفتر سیاسی جنبش مقاومت اسلامی(حماس) توسط رژیم صهیونیستی در تهران پیام تسلیت منتشر می‌کردند، محکوم کرد.

در همین راستا، «رجب طیب اردوغان» رئیس‌جمهور ترکیه، اینستاگرام و دیگر شبکه‌های اجتماعی را به دلیل ممانعت از انتقاد از رژیم صهیونیستی، به «فاشیسم دیجیتالی» متهم کرد. اردوغان گفت: «آنها حتی یک جمله ساده در انتقاد از رژیم صهیونیستی را توهین می‌دانند. ما با فاشیسم دیجیتالی روبرو هستیم».

اخبار مرتبط:
سی‌بی‌اس: وزیر جنگ آمریکا گفته جنگ با ایران تاکنون ۳۷.۵ میلیارد دلار هزینه داشته، اما رقم واقعی ممکن است به طور قابل توجهی بیشتر باشد
سی‌بی‌اس: وزیر جنگ آمریکا گفته جنگ با ایران تاکنون ۳۷.۵ میلیارد دلار هزینه داشته، اما رقم واقعی ممکن است به طور قابل توجهی بیشتر باشد

منابع آگاه از این موضوع می‌گویند که برآورد پنتاگون هزینه‌های عمده‌ای از جمله ساخت‌وسازهای نظامی و تعمیر پایگاه‌های آسیب دیده آمریکا را حذف کرده است.

نیویورک‌تایمز: اگر انصارالله یمن از تردد کشتی‌های عربستانی از طریق دریای سرخ جلوگیری کند، حدود ۴ درصد از عرضه نفت جهان از بازار حذف می‌شود
نیویورک‌تایمز: اگر انصارالله یمن از تردد کشتی‌های عربستانی از طریق دریای سرخ جلوگیری کند، حدود ۴ درصد از عرضه نفت جهان از بازار حذف می‌شود

اگر انصارالله یمن تهدید خود مبنی بر جلوگیری از تردد کشتی‌های عازم و خارج‌شونده از عربستان سعودی از طریق دریای سرخ را عملی کنند، بازار جهانی نفت بار دیگر با شوک بزرگی روبه‌رو خواهد شد؛ زیرا یکی از مهم‌ترین مسیرهای جایگزین تنگه هرمز نیز با اختلال مواجه می‌شود.

جزئیات توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان سعودی
جزئیات توافق هسته‌ای آمریکا و عربستان سعودی

منابع آمریکایی جزئیات توافق هسته‌ای بین آمریکا و عربستان سعودی که قرار است به زودی میان دو کشور امضا شود را فاش کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است