❮
کد خبر : 308009
انتشار : 2024/08/03 - 16:44
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

مَحمد صدر: نباید در دام نتانیاهو بیفتیم

عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام درباره لزوم توجه به نوع پاسخ به اسرائیل بیان کرد: من معتقد نیستم که حتماً باید امروز و فردا پاسخ داده شود، در واقعا حتماً باید از تمام جهات این موضوع مورد بررسی قرار بگیرد. آن چیزی که من دفعه قبل توصیه کردم را توصیه می‌کنم که ما باید به شکلی عمل کنیم که ضمن پاسخ قاطع به اسراییل، در عین حال مراقب باشیم که در دام اسراییل نیفتیم.

مَحمد صدر: نباید در دام نتانیاهو بیفتیم

به گزارش سایت خبری مدارا: انتخاب نوشت: محمد صدر، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام، درباره تأثیر پاسخ ایران به اسراییل بر وضعیت منطقه گفت: در آغاز جنایتی که اسراییل مرتکب شد را محکوم می‌کنیم. طبیعتا با بررسی‌هایی که جمهوری اسلامی انجام خواهد داد، حتماً پاسخ مناسبی در این زمینه به اسرائیل خواهد داد. باید توجه کنیم که در شرایط حساس فعلی و شکل‌گیری دولت، نباید در پاسخگویی عجله کرد. این پاسخ باید زمینه‌هایش آماده شود و شورای عالی امنیت ملی بررسی‌های خود را انجام دهد. نیرو‌های سیاسی و نظامی و امنیتی با ریاست رئیس جمهور باید به یک تصمیم مفید برسند.

وی درباره لزوم توجه به نوع پاسخ به اسرائیل بیان کرد: من معتقد نیستم که حتماً باید امروز و فردا پاسخ داده شود، در واقعا حتماً باید از تمام جهات این موضوع مورد بررسی قرار بگیرد. آن چیزی که من دفعه قبل توصیه کردم را توصیه می‌کنم که ما باید به شکلی عمل کنیم که ضمن پاسخ قاطع به اسراییل، در عین حال مراقب باشیم که در دام اسراییل نیفتیم. نتانیاهو دنبال این است که بین ایران و آمریکا یک جنگ ایجاد شود و ایران را به جنگ آمریکا بکشاند. ما باید مراقب باشیم اقداماتمان به نفع دشمنان نشود.

صدر درباره راهکار دولت برای عبور از تنش‌های فعلی و پرداختن به تنش زدایی با جهان گفت: تماس با کشور‌های همسایه و کشور‌های اسلامی و عربی، همانطور برخی کشور‌هایی که مردم آن‌ها علیه جنایت‌های اسراییل موضع‌گیری کردند، شروع شود. اقدامات دیپلمات در این زمینه می‌تواند دست دولت برای گفتگو‌های مفصل‌تر با غرب را هم باز کند. اسراییل باید به عنوان یک دولت تروریستی شناخته شود و این اقدام یک پیروزی بزرگ است.

اخبار مرتبط:
محمود اکبری کیا: ایران تسلیم گفت‌وگو با زبان تهدید نمی‌شود
محمود اکبری کیا: ایران تسلیم گفت‌وگو با زبان تهدید نمی‌شود

فعال سیاسی و رسانه‌ای، با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور در هشتاد و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل، گفت: پزشکیان از این تریبون تلاش کرد تصویری روشن از ایران ارائه دهد؛ چرا که ایران جنگ را آغاز نکرده، اما در برابر تجاوز تسلیم نشده است.

کیهان: برای جبران فشار اقتصادی باید از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس پول بگیریم؛ اگر ندادند به زیرساخت‌های آنها حمله کنیم
کیهان: برای جبران فشار اقتصادی باید از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس پول بگیریم؛ اگر ندادند به زیرساخت‌های آنها حمله کنیم

روزنامه کیهان نوشت: دشمن از جمله تحریک‌کنندگان ترامپ برای حمله به ایران و شرکای جنایت علیه مردم ایران باید ضرر اقتصادی حاصل از اقدام دشمن را جبران کنند مطابق قوانین بین‌المللی هر کشوری که سرزمین خود را در اختیار کشور دیگر (آمریکا و رژیم صهیونیستی) و یا گروه مسلحی قرار دهد تا به کشور ثالث دیگری (ایران) تجاوز نظامی کند، در این تجاوز مشارکت داشته است بنابراین؛ کشورهای حاشیه خلیج فارس به صورت مستقیم مسئول خسارت‌های وارده شده به ایران هستند و مطابق امر ولی فقیه باید غرامت‌های جنگ از این کشورها اخذ شود

بیانیه مجلس خبرگان رهبری: در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید/ قوه قضاییه با تسلیم طلبان بر خورد کند
بیانیه مجلس خبرگان رهبری: در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید/ قوه قضاییه با تسلیم طلبان بر خورد کند

مجلس خبرگان رهبری در بیانیه‌ای مخالفت با مذاکره با آمریکا را اعلام کرد: تجربه چند ماه گذشته بار دیگر نشان داد که در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید. ملاک قانونی و راهنمای اساسی است و هر سخن تفرقه افکنانه، ناسنجیده، ناهماهنگ یا مخالف سیاست‌های اعلام شده به ویژه سخنان اخیر درباره رفراندم و صلح شرافتمندانه در برابر تهاجم دشمنی که درمیانه مذاکرات به کشور عزیز ما حمله کرده و به جز تسلیم محض به چیز دیگری راضی نمی‌شود، به معنای تسلیم در برابر دشمن و تشویش افکار عمومی و جرمی نابخشودنی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است