❮
کد خبر : 392071
انتشار : 2026/09/24 - 19:46
دسته‌بندی : خوزستان
چاپ

مدیرعامل پالایشگاه آبادان: پس از حادثه امروز، خللی در تولید بنزین نداریم

مدیرعامل پالایشگاه آبادان با اشاره به آسیب‌ وارد شده به یکی از کوره‌های این مجموعه که امروز اتفاق افتاد، گفت: هیچ خللی در تولید بنزین نداریم.

مدیرعامل پالایشگاه آبادان: پس از حادثه امروز، خللی در تولید بنزین نداریم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ صبح امروز، پنجشنبه دوم مهر، در برخی مناطق شهری آبادان صدایی شنیده شد. معاون سیاسی اجتماعی استانداری خوزستان به رسانه‌ها اعلام کرد: صدای شنیده شده در برخی مناطق شهری آبادان به دلیل نقص فنی در یکی از واحدهای صنعتی پالایشگاه آبادان بوده و این نقص فنی هیچ گونه خللی در تولید بنزین ایجاد نخواهد کرد و جای هیچگونه نگرانی وجود ندارد.

به نوشته ایسنا؛ فردین راشدی،مدیرعامل پالایشگاه آبادان، امروز ٢ مهرماه در حاشیه بازدید استاندار خوزستان از این مجموعه، با قدردانی از حضور استاندار، با اشاره به آسیب‌ وارد شده به یکی از کوره‌های این مجموعه اظهار کرد: این کوره سال‌ها عملاً در مدار بهره‌برداری ضروری نبود و صرفاً نقش پیش‌گرم‌کن را برای ما بازی می‌کرد. این موضوع به حادثه سال گذشته واحد هفت مربوط می‌شود.

وی افزود: بخش اتمسفریک این واحد با ٧۵ هزار بشکه راه‌اندازی شد، ان‌شاءالله بعد از آن به ٨۰ هزار بشکه می‌رسانیم. این واحد بدون وجود این کوره نیز می‌تواند با فرآوری مطلوب در مدار باشد.

مدیرعامل پالایشگاه آبادان بیان کرد: قول می‌دهم ظرف دو ماه آینده این کوره را بازسازی کنیم و به‌عنوان یک یدک برای موارد احتیاطی داشته باشیم، زیرا واحدهای دیگر با ظرفیت بالاتر می‌توانند همان نقش را ایفا کنند.

وی گفت: واحدهای ما با ۴٣۰ هزار بشکه در مدار بهره‌برداری است. بنزین‌سازی ما در سطح ١١ میلیون لیتر در روز بود و الان حدود ٨ میلیون لیتر تولید بنزین داریم که پیش‌بینی می‌شود با تثبیت واحدهای تبدیلی، تا فردا به همان ١١ میلیون لیتر در روز برگردیم.

راشدی اظهار کرد: هیچ خللی در تولید بنزین نداریم و این کوره هیچ نقش فرآیندی برای ما ندارد و صرفاً یک پیش‌گرم‌کن است که در موارد اضطرار اصلاح می‌شود. من ضرورتی برای راه‌اندازی آن نمی‌دیدم، اما همکارانم تصمیم گرفتند آن را راه‌اندازی کنند. اصل مطلب، واحدهای تخلیه در اتمسفر بود که همگی بحمدالله در مدار قرار گرفتند.

اخبار مرتبط:
تداوم افزایش رطوبت و شرجی در خوزستان
تداوم افزایش رطوبت و شرجی در خوزستان

مدیرکل هواشناسی خوزستان از پیش‌بینی تداوم افزایش رطوبت و شرجی در استان خبر داد.

ال‌نینو خوزستان را با مشکلات جدی مواجه خواهد کرد/ شناسایی بیش از ۲۰ هزار نقطه پرخطر «آئدس»
ال‌نینو خوزستان را با مشکلات جدی مواجه خواهد کرد/ شناسایی بیش از ۲۰ هزار نقطه پرخطر «آئدس»

رئیس دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز با بیان اینکه حساسیتی که باید درباره پدیده ال‌نینو و خطرات استقرار پشه مهاجم آئدس در استان خوزستان در مدیران ارشد دستگاه‌ها ایجاد شود، هنوز به میزان مورد انتظار نرسیده است، گفت: در موضوع آئدس و ال‌نینو، اقدامات بین‌بخشی در دستور کار قرار گیرد و از مرحله تصمیم‌گیری به مرحله اجرا و عملیات برسد.

کاهش مصرف خانگی برق در خوزستان با همراهی مردم/اجرای ۲۰ درصد از پروژه‌های حیاتی وزارت نیرو
کاهش مصرف خانگی برق در خوزستان با همراهی مردم/اجرای ۲۰ درصد از پروژه‌های حیاتی وزارت نیرو

مدیرعامل برق منطقه‌ای خوزستان با بیان اینکه با همراهی مردم، مصرف برق بخش خانگی در خوزستان برای نخستین بار نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهشی بوده است، گفت: در همین دوران، علی‌رغم محدودیت‌ها و نقشه دشمن برای متوقف کردن تولید، برق تحویلی به صنعت ۱۴ درصد رشد داشته است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است