کد خبر : 307967
انتشار : 2024/08/03 - 14:46
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

علی مطهری: باید بلندی های جولان را از اسرائیل پَس بگیریم

نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی نوشت: این که رژیم اشغالگر جرأت کرده است در داخل خاک ایران عملیات انجام دهد نشان می‌دهد که پاسخهای قبلی ایران به اندازه کافی بازدارنده نبوده است.

علی مطهری: باید بلندی های جولان را از اسرائیل پَس بگیریم

به گزارش سایت خبری مدارا: علی مطهری نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی نوشت: این که رژیم اشغالگر جرأت کرده است در داخل خاک ایران عملیات انجام دهد نشان می‌دهد که پاسخهای قبلی ایران به اندازه کافی بازدارنده نبوده است.  بهترین پاسخ، بازپس‌گیری بلندیهای جولان که دنیا قبول دارد متعلق به سوریه است به کمک نیروهای زمینی محور مقاومت باشد.

بهترین+پاسخ+ایران+به+اسرائیل

اخبار مرتبط:
رشد اقتصادی کشور: منفی ۱۰ درصد
رشد اقتصادی کشور: منفی ۱۰ درصد

تولید ناخالص داخلی کشور در این سه ماه ۲۱ هزار و ۷۹۵ میلیارد ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۲۴ هزار و ۲۵۵ میلیارد ریال بوده، بیش از ده درصد کمتر شده است.

ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ
ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، ادعای تازه‌ای درباره صنعت هوایی ایران مطرح کرده و گفته است همه شرکت‌های هواپیمایی ایرانی از ۲۳ سپتامبر دیگر امکان فعالیت در سراسر جهان را نخواهند داشت.

ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران
ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران

برخی کشورهای منطقه با هدایت عربستان در تلاش هستند که فوتبال ایران را تعلیق کنن

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است