کد خبر : 304326
انتشار : 2024/07/06 - 10:41
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

چهار تصفیه خانه فاضلاب در استان اصفهان در دست احداث است

مدیر دفتر مطالعات و بررسی‌های فنی فاضلاب شرکت آبفای اصفهان گفت: چهار تصفیه خانه فاضلاب در شهرستان‌های لنجان، چادگان و تیران و کرون استان در دست احداث است.

چهار تصفیه خانه فاضلاب در استان اصفهان در دست احداث است

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سعید شمسایی افزود: ۲ واحد از این تصفیه خانه‌ها در فولادشهر و شهر سده از توابع شهرستان لنجان در دست ساخت است.

به نوشته ایرنا؛ وی با بیان اینکه با بهره برداری تصفیه‌خانه‌های جدید، مجموع آنها در استان به ٣۵ خواهد رسید، اضافه کرد: تصفیه خانه‌های مذکور پیشرفت فیزیکی مناسبی دارند و تصفیه خانه فولادشهر با ۹۵ درصد در آستانه بهره‌برداری است.

مدیر دفتر مطالعات و بررسی‌های فنی فاضلاب شرکت آبفای اصفهان اظهار داشت: احداث سالانه یک تصفیه خانه فاضلاب جزو برنامه‌های این شرکت است که در دولت سیزدهم این مهم محقق شد.

شمسایی ادامه داد: مطالعات و بررسی‌های مربوط به ساخت ۱۹ تصفیه خانه فاضلاب دیگر نیز در حال اجراست.

وی تصریح کرد: تصفیه خانه‌های فاضلاب موجود در استان اصفهان جمعیتی بالغ بر ۲ میلیون و ۷۰۰ هزار نفر را زیر پوشش دارد که پس از بهره‌برداری از پروژه‌های در دست اجرا به بیش از سه میلیون نفر خواهد رسید.

شمسایی گفت: با توجه به شرایط کم آبی در این خطه و اینکه بیش از ۹۹ درصد از فاضلاب انسانی را آب تشکیل می‌دهد بنابراین تصفیه و استفاده از این منبع در بخش‌های مختلف از جمله آبیاری فضای سبز و گیاهان غیرمثمر ضروری است.

شرکت آب و فاضلاب اصفهان، یکصد شهر و ۹۴۸ روستای استان را تحت پوشش قرار داده است.

استان اصفهان حدود پنج میلیون و ۴۰۰ هزار نفر جمعیت دارد.

اخبار مرتبط:
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست
۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند / افزایش تراز آب سدها به معنای پر آبی نیست

رئیس مؤسسه تحقیقات آب با اشاره بر اینکه ۳۰ درصد سدهای کشور، ۲۵ درصد کسری آب دارند، تاکید کرد: افزایش تراز آب در برخی مخازن الزاماً به معنای بهبود وضعیت منابع آبی نیست.

نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است