کد خبر : 303605
انتشار : 2024/06/30 - 03:01
دسته‌بندی : اصفهان
چاپ

رییس ستاد قالیباف در اصفهان: دور دوم انتخابات از «سعید جلیلی» حمایت می‌کنیم

رییس ستاد مرکزی انتخاباتی محمدباقر قالیباف در اصفهان اعلام کرد: در دوم انتخابات ریاست جمهوری به منظور اتحاد نیروهای انقلاب از «سعید جلیلی» حمایت می‌کنیم.

رییس ستاد قالیباف در اصفهان: دور دوم انتخابات از «سعید جلیلی» حمایت می‌کنیم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ محمدعلی مهره‌کش رییس ستاد انتخاباتی «محمدباقرقالیباف» در استان اصفهان؛ در پیامی حمایت خود را از سعید جلیلی در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری اعلام کرد.

به نوشته ایرنا؛ وی در این پیام آورده است: با توجه به اینکه در ستاد محمدباقر قالیباف مشغول و سهم اندک داشته‌ام، لذا از همه عزیزان خواهش می‌کنم مراقب ترفند جداسازی و شکاف بین نیروهای انقلاب باشید.

در بخشی از این پیام آمده است: سعی کنیم بدون پرداخت هزینه برای بیان گلایه‌ها، تمام توان خود را در خصوص رای آوری این نیروی ارزشی (سعید جلیلی) قرار دهیم.

وی در این پیام آورده است؛ البته سهم بزرگتر ایجاد این همدلی و هم افزایی به عزیزان حاضر در ستادهای سعید جلیلی تعلق دارد که با رافت و مهربانی می‌توانند این چتر را گسترش دهند.

روز گذشته مردم ایران در پی شهادت آیت‌الله رییسی و بر اساس اصل یکصد و سی و یکم قانون اساسی و مواد ۳۸ و ۳۹ قانون انتخابات ریاست جمهوری و تبصره‌های ذیل آنها در چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شرکت کردند.

در پی این انتخابات و مشخص شدن نتایج آراء از بین چهار کاندیدای نهایی مسعود پزشکیان با ۱۰ میلیون و ۴۱۵ هزار و ۹۹۱ و سعید جلیلی با ۹ میلیون و ۴۷۳ هزار و ۲۹۸ به دلیل به حد نصاب نرسیدن آراء به دور دوم انتخابات راه پیدا کردند.

در این انتخابات محمدباقر قالیباف، ۳ میلیون و ۳۸۳ هزار و ۳۴۰ و مصطفی پورمحمدی ۲۰۶ هزار و ۳۹۷ رای آوردند.

بر اساس اعلام سخنگوی وزرات کشور انتخابات بعدی بین این دو کاندیدا برای رسیدن به کرسی ریاست جمهوری، جمعه، ۱۵ تیرماه جاری، برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط:
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد
نحوه محاسبه مصرف اینترنت، کاربران را شوکه کرد

در حالی که بسیاری از کاربران از افزایش هزینه‌های اینترنت گلایه دارند، انتشار گزارشی درباره اعمال ضریب ۲.۷ برای مصرف اینترنت بین‌الملل موجی از انتقاد را در فضای مجازی به راه انداخته است.

«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت
«سد سبز» در برابر ریزگردها؛ ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق اصفهان زیر کشت رفت

رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر اصفهان از اجرای طرح کلان بیابان‌زدایی و کاشت گونه‌های گیاهی مقاوم در ۱۶۰۰ هکتار از اراضی شرق این کلان‌شهر خبر داد.

وقوع حریق در انبار علوفه دامداری محور هرند – قهی؛ آتش تحت کنترل است
وقوع حریق در انبار علوفه دامداری محور هرند – قهی؛ آتش تحت کنترل است

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از وقوع حریق دامداری واقع در محور هرند به روستای قهی در شهرستان کوهپایه خبر داد و گفت: این حادثه با اعزام سریع نیروهای امدادی تلفات جانی نداشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است