کد خبر : 303487
انتشار : 2024/06/29 - 12:41
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

ایران: در صورت حمله به لبنان، همه جبهه‌های مقاومت دست به کار خواهند شد

نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل تهدیدهای اسرائیل برای حمله به لبنان را یک جنگ روانی توصیف کرد.

ایران: در صورت حمله به لبنان، همه جبهه‌های مقاومت دست به کار خواهند شد

به گزارش سایت خبری مدرا؛ نمایندگی جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل، مستقر در نیویورک با انتشار پیامی در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس هشدار داد حمله گسترده اسرائیل به لبنان به یک جنگ تمام عیار تبدیل خواهد شد.

 اگرچه ایران تبلیغات رژیم صهیونیستی مبنی بر قصد حمله به لبنان را جنگ روانی می‌داند اما در صورت دست زدن به یک تهاجم نظامی تمام عیار، جنگی نابودکننده رخ خواهد داد. تمام گزینه‌ها، از جمله مشارکت کامل همه جبهه‌های مقاومت روی میز است.

نمایندگی ایران در سازمان ملل پیش از این نیز در پیامی در شبکه مجازی نوشته بود هر تصمیم نابخردانه‌ای توسط رژیم اشغالگر اسرائیل که ناظر به نابودی زیرساخت‌های لبنان و منطقه اشغالی ۱۹۴۸ باشد، منطقه را وارد جنگ جدیدی می‌کند.

نمایندگی دائم ایران در سازمان ملل در نیویورک اعلام کرده بود که هر تصمیم نابخردانه‌ای توسط رژیم اشغالگر اسرائیل برای نجات خود می‌تواند منطقه را وارد جنگ جدیدی کند که نتیجه آن نابودی زیرساخت‌های لبنان و همچنین منطقه اشغالی ۱۹۴۸ خواهد بود. قطعا این جنگ یک بازنده نهایی خواهد داشت و آن رژیم صهیونیستی است. جنبش مقاومت حزب‌الله توان دفاع از خود و کشورش لبنان را دارد؛ شاید زمان نابودی این رژیم نامشروع به دست خودش فرا رسیده باشد.

اخبار مرتبط:
فردی مسلح در نزدیکی زمین گلف ترامپ در کالیفرنیا بازداشت شد
فردی مسلح در نزدیکی زمین گلف ترامپ در کالیفرنیا بازداشت شد

مقام‌های آمریکایی از بازداشت مردی مسلح در نزدیکی زمین گلف دونالد ترامپ، چند روز پیش از سفر او به جنوب کالیفرنیا خبر دادند.

بغداد: الزیدی مانع حمله احتمالی روز شنبه شد
بغداد: الزیدی مانع حمله احتمالی روز شنبه شد

سخنگوی دولت عراق گفت که نخست‌وزیر این کشور مانع حمله احتمالی روز شنبه به خاک این کشور شد.

نیکول پاشینیان دوباره به عنوان نخست وزیر ارمنستان منصوب شد
نیکول پاشینیان دوباره به عنوان نخست وزیر ارمنستان منصوب شد

دفتر ریاست جمهوری ارمنستان امروز (یکشنبه) اعلام کرد نیکول پاشینیان بار دیگر به عنوان نخست وزیر این کشور منصوب شده است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است