کد خبر : 303144
انتشار : 2024/06/26 - 15:16
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کیهان: مَردم نباید به دولت سوم روحانی رای دهند

روزنامه کیهان که از بودجه دولتی استفاده می‌کند برای چندمین بار برای یک جریان خاص و علیه جریان مقابل مطالبی را مطرح کرد.

کیهان: مَردم نباید به دولت سوم روحانی رای دهند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه کیهان در ستون گفت وشنود شماره امروز خودش نوشت:

فاجعه برجام، برباد دادن ۱۸ میلیارد دلار ارز بی‌زبان و ۶۰ تن طلا و دو برابر کردن تحریم‌ها به جای لغو آن و تعطیلی هزاران کارخانه و مرکز تولید و تورم ۶۰ درصدی و‌… پاسخ نمی‌دهند!
گفتم: حالا چرا باید آنها پاسخ بدهند؟!
گفت: خُب، برای اینکه همان‌ها دنبال تشکیل دولت سوم روحانی هستند! و باید به مردم بگویند که چه خیال تازه‌ای در سر دارند؟!‌… ولی نمی‌گویند!
گفتم: آقایی به خانمش گله کرد و گفت؛ با این همه خرید که می‌کنی و خرج می‌تراشی، نمی‌پرسی پول آن را از کجا باید بیاورم؟! خانم گفت؛ نه که نمی‌پرسم! مگه من فضولم؟!
اخبار مرتبط:
دادستان کل کشور: یارانه ۳۰۰ خارج‌نشین قطع شد
دادستان کل کشور: یارانه ۳۰۰ خارج‌نشین قطع شد

دادستان کل کشور از قطع یارانه ۳۰۰ معاند خارج‌نشین پس از طی مراحل قضایی خبر داد.

روسیه: حمله به کشتی ایرانی یعنی حمله به ایران
روسیه: حمله به کشتی ایرانی یعنی حمله به ایران

سخنگوی کاخ کرملین دیمیتری پسکوف، با اشاره به حمله اخیر اوکراین به یک کشتی ایرانی در دریای خزر تاکید کرد که این حمله باید به عنوان «حمله به خودِ ایران» تلقی شود.

پالایشگاه جازان عربستان تعطیل شد
پالایشگاه جازان عربستان تعطیل شد

شرکت آرامکو عربستان در پی حمله اخیر به پالایشگاه نفت جازان، این پالایشگاه را تعطیل کرد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است