کد خبر : 302419
انتشار : 2024/06/21 - 14:33
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

صداوسیما: انتخابات به مرحله دوم کشیده خواهد شد

رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما گفت: تا شب گذشته که نظرسنجی میدانی ما تمام شد کماکان درصد بالایی از افرادی که گفته‌اند رای می‌دهیم هنوز تصمیم نگرفته‌اند به چه کسی رای بدهند. وی ادامه داد: در اغلب نظرسنجی‌ها ۳ نامزد خیلی به هم نزدیک هستند. تا به امروز می‌شود گفت که اگر شرایط همین باشد به احتمال زیاد انتخابات به دور دوم کشیده می‌شود.

صداوسیما: انتخابات به مرحله دوم کشیده خواهد شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما گفت: طبق نظرسنجی‌های ما نزدیک ۲۰ میلیون نفر مناظرۀ اول را دیده‌اند.

وی افزود: تا شب گذشته که نظرسنجی میدانی ما تمام شد کماکان درصد بالایی از افرادی که گفته‌اند رای می‌دهیم هنوز تصمیم نگرفته‌اند به چه کسی رای بدهند.

رئیس مرکز تحقیقات صداوسیما ادامه داد: در اغلب نظرسنجی‌ها ۳ نامزد خیلی به هم نزدیک هستند. تا به امروز می‌شود گفت که اگر شرایط همین باشد به احتمال زیاد انتخابات به دور دوم کشیده می‌شود.

اخبار مرتبط:
رشد اقتصادی کشور: منفی ۱۰ درصد
رشد اقتصادی کشور: منفی ۱۰ درصد

تولید ناخالص داخلی کشور در این سه ماه ۲۱ هزار و ۷۹۵ میلیارد ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۲۴ هزار و ۲۵۵ میلیارد ریال بوده، بیش از ده درصد کمتر شده است.

ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ
ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، ادعای تازه‌ای درباره صنعت هوایی ایران مطرح کرده و گفته است همه شرکت‌های هواپیمایی ایرانی از ۲۳ سپتامبر دیگر امکان فعالیت در سراسر جهان را نخواهند داشت.

ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران
ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران

برخی کشورهای منطقه با هدایت عربستان در تلاش هستند که فوتبال ایران را تعلیق کنن

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است