کد خبر : 302278
انتشار : 2024/06/19 - 20:00
دسته‌بندی : اسلاید، سیاسی
چاپ

پزشکیان: قاطبه مردم امروز در شعب ابی‌طالب هستند اما مدافعان تحریم در ناز و نعمت زندگی می‌کنند

نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: پیامبر، اصحاب آن حضرت و همه مردم در تحریم، گرسنگی و انواع سختی‌ها قرار داشتند؛ نه مثل حالا که قاطبه مردم در شعب ابی طالب قرار دارند، اما عموم مسـٔولین و خانواده‌های آنها، مدافعان تحریم و کاسبان تحریم در قلعه‌های امن، در ناز و نعمت زندگی می‌کنند.

پزشکیان: قاطبه مردم امروز در شعب ابی‌طالب هستند اما مدافعان تحریم در ناز و نعمت زندگی می‌کنند

به گزارش سایت خبری مدارا: انتخاب نوشت: نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: پیامبر، اصحاب آن حضرت و همه مردم در تحریم، گرسنگی و انواع سختی ها قرار داشتند؛ نه مثل حالا که قاطبه مردم در شعب ابی طالب قرار دارند اما عموم مسـٔولین و خانواده های آنها، مدافعان تحریم و کاسبان تحریم در قلعه های امن، در ناز و نعمت زندگی می کنند.

مسعود پزشکیان با انتشار بخشی از سخنان خود در جمع اقشار مختلف مردم در اصفهان، در شبکه اجتماعی «ایکس» نوشت: ‏[تحریمهای] شعب ابی طالب در صدر اسلام، ۳ سال طول کشید نه ۴۰ سال!

ضمن اینکه پیامبر، اصحاب آن حضرت و همه مردم در تحریم، گرسنگی و انواع سختی ها قرار داشتند؛ نه مثل حالا که قاطبه مردم در شعب ابی طالب قرار دارند اما عموم مسـٔولین و خانواده های آنها، مدافعان تحریم و کاسبان تحریم در قلعه های امن، در ناز و نعمت زندگی می کنند و از مردم انتظار دارند تا ابد در شرایط سخت زندگی کنند.

اخبار مرتبط:
آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد
آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد

در جریان برگزاری همایش شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، تصویری از شهردار نصیرشهر با پزشکیان منتشر شده که ظاهراً به مذاق شهردار خوش نیامده است.

واکنش مجلس به خبر خرید تجهیزات نظامی از چین
واکنش مجلس به خبر خرید تجهیزات نظامی از چین

سخنگوی هیأت رئیسه مجلس خبر مخالفت این نهاد با خرید تجهیزات و تسلیحات نظامی از چین را تکذیب کرد و گفت فرآیند خرید تجهیزات دفاعی مشخص است.

تهدید فدراسیون فوتبال توسط نماینده تبریز!
تهدید فدراسیون فوتبال توسط نماینده تبریز!

نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس شورای اسلامی درباره مباحث مطرح شده اخیر پیرامون تیم فوتبال تراکتور گفت: در صورت مشاهده بی‌عدالتی در حق تراکتور ساکت نخواهیم بود و خواسته میلیون‌ها هوادار این تیم را در مجلس فریاد خواهیم زد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است