کد خبر : 302172
انتشار : 2024/06/19 - 11:12
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

استفاده‌ی زاکانی از بیت‌المال برای حمله به ظریف I ببینید

علیرضا زاکانی شهردار تهران که نامزد انتخابات است، از روزنامه متعلق به شهرداری برای حمله به محمدجواد ظریف استفاده کرد. ظریف روز گذشته به همراه مسعود پزشکیان، دیگر نامزد ریاست جمهوری در میزگرد سیاسی صداوسیما حاضر شده بود.

استفاده‌ی زاکانی از بیت‌المال برای حمله به ظریف I ببینید

به گزارش سایت خبری مدارا، علیرضا زاکانی شهردار تهران که نامزد انتخابات است، از روزنامه متعلق به شهرداری برای حمله به محمدجواد ظریف استفاده کرد. ظریف روز گذشته به همراه مسعود پزشکیان، دیگر نامزد ریاست جمهوری در میزگرد سیاسی صداوسیما حاضر شده بود.

اخبار مرتبط:
رفتن وحید جلیلی از صداوسیما قطعی شد
رفتن وحید جلیلی از صداوسیما قطعی شد

علاوه بر نام‌هایی که به‌عنوان رقبای پیمان جبلی برای ریاست سازمان صداوسیما منتشر کرد، چند گزینه دیگر هم شانس جدی دارند؛ از جمله علی داربی. با این حال همچنان گفته می‌شود خود جبلی سکاندار خواهد ماند؛ مگر اینکه مصلحتی دیگر اندیشیده شود.

برخورد یک سوپر نفتکش در تنگه هرمز با مین دریایی
برخورد یک سوپر نفتکش در تنگه هرمز با مین دریایی

نیروی دریایی سپاه پاسداران در اطلاعیه ای از آتش سوزی مهیب یک فروند سوپر نفتکش در اثر اصابت با دو مین دریایی خبر داد.

تراب کامران فشخامی در زادگاهش آرام گرفت
تراب کامران فشخامی در زادگاهش آرام گرفت

پیکر «تراب نصرین کامران فشخامی» شاعر آیینی و گیلکی‌سرا، خوشنویس و نقاش توانمند صومعه‌سرا، پس از سال‌ ها فعالیت در عرصه فرهنگ و هنر، در زادگاهش فشخام صومعه‌سرا به خاک سپرده شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است