کد خبر : 302033
انتشار : 2024/06/18 - 14:07
دسته‌بندی : سیاسی
چاپ

صندلی‌های مناظره دیشب صداوسیما، کپی از کار درآمد

نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شب گذشته در اولین مناظره تلویزیونی با محوریت موضوعات اقتصادی دیدگاه ها و برنامه هایشان را تشریح کردند.

صندلی‌های مناظره دیشب صداوسیما، کپی از کار درآمد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ برترین‌ها نوشت: نامزدهای چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری شب گذشته در اولین مناظره تلویزیونی با محوریت موضوعات اقتصادی دیدگاه ها و برنامه هایشان را تشریح کردند. جدای نکات مطرح شده در این مناظره، آنچه مورد توجه کاربران قرار گرفته دکوراسیون محل برگزاری این رویداد است که بنا به تصاویر منتشر شده در فضای مجازی، کپی چیدمان محل اجلاس داووس است.

مجمع اقتصادی جهانی (World Economic Forum) یا اجلاس داووس (Davos Meeting) به نشست‌های سالانۀ بانکداران، صاحبان سهام، رؤسای شرکت‌های چندملیتی، سیاستمداران، نخبگان و مقام‌های عالی‌رتبۀ اقتصادی و سیاسی نظام سرمایه‌داری گفته می‌شود که هر سال در منطقۀ تفریحی داووس واقع در کشور سوئیس برگزار می‌شود.

اخبار مرتبط:
ادعای نتانیاهو درباره سقوط نظام ایران
ادعای نتانیاهو درباره سقوط نظام ایران

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکرار تهدیدهای خود علیه ایران و حزب‌الله لبنان، مدعی شد اسرائیل ابتدا نظام ایران را سرنگون خواهد کرد و سپس با حزب‌الله مقابله کرده و آن را نیز شکست خواهد داد.

روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی را وتو کردند
روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی را وتو کردند

الجزیره نوشت: روسیه و چین پیش‌نویس قطعنامه آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل متحد برای تمدید ماموریت کمیته تحریم‌های ایران را وتو کردند.

درخواست عربستان از چین برای فشار به ایران!
درخواست عربستان از چین برای فشار به ایران!

به گزارش رویترز، عربستان سعودی از چین خواسته است به‌طور خصوصی از ایران بخواهد برای مهار حوثی‌ها پس از تسلط آنها بر سواحل دریای سرخ یمن و باب‌المندب اقدام کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است