کد خبر : 301818
انتشار : 2024/06/16 - 13:21
دسته‌بندی : پیشنهاد سردبیر، سیاسی
چاپ

سردار کوثری: نامزدهای اصولگرا به اجماع نرسند، اهداف رهبری با وقفه رو‌به‌رو خواهد شد

نماینده مردم تهران در مجلس گفت: «در صورت عدم اجماع اهداف مقام معظم رهبری ممکن است با وقفه رو‌به‌رو شود. کاندیدها باید به این مسائل فکر کنند و در نهایت هم باید پاسخگوی ملت باشند».

سردار کوثری: نامزدهای اصولگرا به اجماع نرسند، اهداف رهبری با وقفه رو‌به‌رو خواهد شد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فارس نوشت: کوثری، نماینده مردم تهران در مجلس، ضمن تاکید بر لزوم وحدت نامزدهای جبهه انقلاب گفت: «بزرگان جبهه انقلاب پیگیر اجماع هستند و‌ ما هم برای این مسئله تلاش خواهیم کرد».

محمد اسماعیل کوثری نماینده تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی ضمن تاکید بر «لزوم اجماع نامزدهای جبهه انقلاب»، گفت: «اگر نیت کاندیداهای انتخابات خدمت باشد که ان‌شاالله این طور است باید عزیزانی که از طرف شورای نگهبان تایید شدند به نحوی عمل کنند که رضایت خداوند و مردم را جلب کنند».

وی افزود: «مردم برای این نظام زحمات بسیاری کشیدند. جوان‌های خود را تقدیم انقلاب کردند. به همین دلیل از کاندیدها انتظار دارند که بر اساس مصلحت حرکت کنند».

نماینده تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: «نامزدها باید در قالب وحدت و یکپارچه شدن با یکدیگر کنار بیایند تا فرد اصلح را از بین خود انتخاب کنند. به این وسیله شهد شیرین دولت سیزدهم ادامه پیدا می‌کند».

کوثری با اشاره به دغدغه مردم نسبت به اجماع جبهه انقلاب، گفت: «انتظار همه بر این است که اجماع صورت گیرد. با هر کسی که صحبت می‌کنم می‌پرسد چه خواهدشد؟ بنده در پاسخ گفتم که کمی باید تامل کنیم تا نامزدها نظرات خود را بدهند».

وی تاکید کرد:‌ «اجماع توسط برخی از بزرگان در حال پیگیری است. کاندیداها هم بهتر از ادوار گذشته با هم صحبت می‌کنند. نشست‌هایی هم با یکدیگر داشته‌اند. امیدوارم به نتایج خوبی ختم شود. بنده هم در حد توان خودم برای اجماع نامزدهای جبهه انقلاب تلاش خواهم کرد».

نماینده تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت اجماع، گفت: «اگر اجماع صورت نگیرد منجر به پخش رای جبهه انقلاب خواهد شد که این امر منجر به اتلاف زحمات زحمتکشانی خواهد شد که در راه نظام و انقلاب جانفشانی کردند».

کوثری در پایان خاطر نشان کرد: «در صورت عدم اجماع اهداف مقام معظم رهبری ممکن است با وقفه رو‌به‌رو شود. کاندیدها باید به این مسائل فکر کنند و در نهایت هم باید پاسخگوی ملت باشند».

اخبار مرتبط:
ادعای نتانیاهو درباره سقوط نظام ایران
ادعای نتانیاهو درباره سقوط نظام ایران

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکرار تهدیدهای خود علیه ایران و حزب‌الله لبنان، مدعی شد اسرائیل ابتدا نظام ایران را سرنگون خواهد کرد و سپس با حزب‌الله مقابله کرده و آن را نیز شکست خواهد داد.

روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی را وتو کردند
روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی را وتو کردند

الجزیره نوشت: روسیه و چین پیش‌نویس قطعنامه آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل متحد برای تمدید ماموریت کمیته تحریم‌های ایران را وتو کردند.

درخواست عربستان از چین برای فشار به ایران!
درخواست عربستان از چین برای فشار به ایران!

به گزارش رویترز، عربستان سعودی از چین خواسته است به‌طور خصوصی از ایران بخواهد برای مهار حوثی‌ها پس از تسلط آنها بر سواحل دریای سرخ یمن و باب‌المندب اقدام کند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است