کد خبر : 298530
انتشار : 2024/05/22 - 19:26
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سردار کوثری: محافظ دوم رئیس جمهور در بالگرد دیگری بود

سردار اسماعیل کوثری در خصوص برخی ادعاها مبنی بر «وضعیت مبهم یکی دیگر از محافظین رئیس جمهور» گفت: برخی رسانه‌ها حرف‌های بی‌ربطی را می‌سازند. محافظ نفر دوم در بالگرد دیگری بوده، زیرا در یک بالگرد به چند نفر محافظ احتیاجی نبوده و تمام این حرف‌ها بی‌اساس است. ما مسأله پنهان شده‌ای نداریم.

سردار کوثری: محافظ دوم رئیس جمهور در بالگرد دیگری بود

به گزارش سایت خبری مدارا؛ جماران نوشت: وی در خصوص ابعاد مختلف سقوط پرواز رئیس جمهور و همراهان گفت: با توجه به شرایط جوّی و جغرافیایی و نیز ارتفاعات سربه فلک کشیده ارسباران که منطقه بسیار پیچیده‌ای است، در حال حاضر تیمی از طرف ستاد کل نیروهای مسلح به سرپرستی سردار علی عبداللهی مشخص شده است که به بررسی جامع و کامل این اتفاق بپردازند و حتما گزارش آن به دست مردم خواهد رسید.

سردار کوثری همچنین در خصوص برخی شایعات مبنی بر «وضعیت مبهم یکی دیگر از محافظین رئیس جمهور» گفت: سرتیم اصلی سردار موسوی بودند. برخی رسانه‌ها حرف‌های بی‌ربطی را می‌سازند. محافظ نفر دوم در بالگرد دیگری بوده، زیرا در یک بالگرد به چند نفر محافظ احتیاجی نبوده و تمام این حرف‌ها بی‌اساس است. ما مسأله پنهان شده‌ای نداریم.

کوثری در پایان اشاره کرد: رسانه‌های خارج از کشور به دنبال جوسازی هستند تا مورد توجه مخاطبین داخلی و خارجی قرار بگیرند. آنها به خیال اینکه حرف نو و جدیدی زده‌اند که باید گفت، نه این چنین نیست. تعداد شهدا، اسامی، رده، رسته و جایگاه آنان مشخص است.

اخبار مرتبط:
ایران به آتش‌بس با آمریکا چراغ قرمز نشان داد
ایران به آتش‌بس با آمریکا چراغ قرمز نشان داد

خبرنگار الجزیره مدعی شد ایران با هرگونه طرح آتش‌بس زمان‌بندی‌شده مخالف است و مذاکرات را منوط به بازگشت به اجرای تفاهم‌نامه می‌داند.

نمونه اولیه گواهینامه موتورسواری زنان چاپ شد
نمونه اولیه گواهینامه موتورسواری زنان چاپ شد

نمونه اولیه گواهینامه موتورسواری زنان چاپ شد صدور گواهینامه موتورسواری برای زنان که سال‌ها محل بحث میان دستگاه‌های مختلف بوده، حالا بیش از هر زمان دیگری به مرحله اجرا نزدیک شده است. اظهارات اخیر سخنگوی وزارت کشور، معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و پلیس راهور موید این است که به زودی قفل صدور «گواهینامه موتورسواری زنان» شکسته می‌شود.

نماینده مجلس: برای دشمن سورپرایزها داریم/ در جنگیدن پیشرفت کرده‌ایم
نماینده مجلس: برای دشمن سورپرایزها داریم/ در جنگیدن پیشرفت کرده‌ایم

عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: ما قبلا سنتی ، قدیمی و کلاسیک می جنگیدیم یعنی «اطلاعات» جمع می‌کردیم تا علیه دشمن «عملیات» کنیم اما الان با موشک و پهپاد و شهپاد، جنگ و شلیک می‌کنیم تا برای «جنگِ نهایی»، اطلاعات جمع کنیم.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است