کد خبر : 295593
انتشار : 2024/04/30 - 10:55
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کیهان: هلوکاست، یک دروغ است / دست اسرائیلی‌ها رو شده

روزنامه حسین شریعتمداری نوشت: چه کسی باور می‌کرد «‌دروغ هولوکاست» برملا شود، پرده از جنایات صهیونیست‌ها برداشته شود و مردم در سراسر دنیا و حتی در آمریکا و اروپا علیه جنایات این فرقه خبیث به خیابان‌ها بریزند و محو رژیم صهیونیستی را فریاد بزنند؟ 

کیهان: هلوکاست، یک دروغ است / دست اسرائیلی‌ها رو شده

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه کیهان در ستون گفت وشنود شماره امروز خودش نوشت:

گفت: روزنامه صهیونیستی «معاریو‌» نوشته است، مقامات اسرائیل به شدت با یکدیگر درگیر شده‌اند و هرکدام دیگری را مسئول شرایط رو به زوال اسرائیل معرفی می‌کند!
گفتم: اسب‌های درشکه وقتی به سربالایي می‌رسند و توان حرکت ندارند و در همان حال، شلاق درشکه‌چی هم بر پشتشان فرود می‌آید، از سر عصبانیت همدیگر را گاز می‌گیرند!
گفت: بیشترین عصبانیت آنها از افشای ماهیت پلیدشان است که همه مظلوم‌نمایی‌های چند قرن گذشته را بر باد داده و چهره واقعی این جرثومه‌های فساد و تباهی را به همه مردم دنیا نشان داده است.
گفتم: چه کسی باور می‌کرد «‌دروغ هولوکاست» برملا شود، پرده از جنایات صهیونیست‌ها برداشته شود و مردم در سراسر دنیا و حتی در آمریکا و اروپا علیه جنایات این فرقه خبیث به خیابان‌ها بریزند و محو رژیم صهیونیستی را فریاد بزنند؟
گفت: حالا سردمداران رژیم صهیونیستی علیه یکدیگر چه می‌گویند؟!
گفتم: خودشان هم نمی‌دانند! دور از جان و بلانسبت همه حیوانات‌… می‌گویند خر و گاو با هم دعوایشان شده بود، الاغ روی دیوار نوشت؛ گاو خر است!
اخبار مرتبط:
حجم خالی سدهای کشور مشخص شد
حجم خالی سدهای کشور مشخص شد

حجم آب موجود مخازن سدها بنابر بر آمار در حال حاضر ۲۶.۱۳ میلیارد مترمکعب است سال گذشته در زمان مشابه حجم آب موجود مخازن ۱۹.۶۳ میلیارد مترمکعب بوده است.

آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد
آقای شهردار عکسش با پزشکیان را دستکاری کرد

در جریان برگزاری همایش شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور با حضور مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، تصویری از شهردار نصیرشهر با پزشکیان منتشر شده که ظاهراً به مذاق شهردار خوش نیامده است.

۱۶ همت اموال محکوم پرونده چای دبش توقیف شد
۱۶ همت اموال محکوم پرونده چای دبش توقیف شد

دادستان تهران از توقیف و تعیین تکلیف بیش از ۱۶ همت از اموال محکوم اصلی پرونده چای دبش برای جبران مطالبات بانک‌های شاکی خبر داد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است