کد خبر : 293663
انتشار : 2024/04/18 - 12:33
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کرملین: روسیه با ایران و اسرائیل در ارتباط است تا درگیری شدت بیشتری نگیرد

سخنگوی دفتر ریاست‌جمهوری روسیه اعلام کرد: روسیه با ایران و اسرائیل در ارتباط است تا از آنها بخواهد که درگیری شدت بیشتری نگیرد؛ این تماس‌ها سازنده است.

کرملین: روسیه با ایران و اسرائیل در ارتباط است تا درگیری شدت بیشتری نگیرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایرنا نوشت: سخنگوی دفتر ریاست‌جمهوری روسیه اعلام کرد: روسیه با ایران و اسرائیل در ارتباط است تا از آنها بخواهد که درگیری شدت بیشتری نگیرد؛ این تماس‌ها سازنده است.

دیمیتری پسکوف روز چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ در نشستی خبری افزود: ادامه درگیری در خاورمیانه به نفع اسرائیل، ایران و کل منطقه نیست.
سخنگوی کرملین خطاب به خبرنگاران ادامه داد: فدراسیون روسیه ارتباطات کاری سازنده ای با ایران و اسرائیل دارد؛ شما می‌دانید که ما به تماس‌های نزدیک با تهران ادامه می‌دهیم.
وی ادامه داد:‌ ما در حال انجام گفت‌وگو هستیم، درباره نیاز به کاهش تنش سریع صحبت می‌کنیم و از همه کشورهای منطقه می‌خواهیم که در این شرایط خویشتنداری معقول نشان دهند.
پسکوف خطاب به خبرنگاری که درباره درگیری بدون واسطه ایران و اسرائیل سؤال کرد، گفت: شما می گویید در صورت درگیری مستقیم، اما من وضعیت فعلی را یک درگیری غیرمستقیم نمی نامم، زیرا وضعیتی که کنسولگری یک کشور تخریب می شود، به سختی می تواند یک درگیری غیرمستقیم نامیده شود.
سخنگوی کرملین به این سوال که آیا تهران از قبل در مورد حملات برنامه ریزی شده به اسرائیل به مسکو اطلاع داده است، پاسخی نداد. وی در این باره گفت:‌ من نمی توانم مطلبی در این باره به شما بگویم.
اخبار مرتبط:
حرکت ۹ جنگنده F-۱۶ آمریکا به‌ سمت عربستان
حرکت ۹ جنگنده F-۱۶ آمریکا به‌ سمت عربستان

۹ فروند جنگنده F-۱۶ آمریکایی در حال حرکت به‌سوی عربستان سعودی هستند.

ادعای نتانیاهو درباره سقوط نظام ایران
ادعای نتانیاهو درباره سقوط نظام ایران

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی با تکرار تهدیدهای خود علیه ایران و حزب‌الله لبنان، مدعی شد اسرائیل ابتدا نظام ایران را سرنگون خواهد کرد و سپس با حزب‌الله مقابله کرده و آن را نیز شکست خواهد داد.

روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی را وتو کردند
روسیه و چین قطعنامه ضد ایرانی را وتو کردند

الجزیره نوشت: روسیه و چین پیش‌نویس قطعنامه آمریکا در شورای امنیت سازمان ملل متحد برای تمدید ماموریت کمیته تحریم‌های ایران را وتو کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است