❮
کد خبر : 292978
انتشار : 2024/04/15 - 10:59
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

کیهان: دهها هزار نفر با تلفن همراه صحنه‌های ویرانی بر اثر حمله سپاه به اسرائیل را فیلمبرداری و منتشر کردند / اسرائیل نتوانست هیچ یک از موشک‌های ایران را رهگیری کند

روزنامه حسین شریعتمداری نوشت: گنبد آهنین نتوانست در عملیات نظامی شنبه شب ایران موشک‌های شلیک‌شده را رهگیری کند.

کیهان: دهها هزار نفر با تلفن همراه صحنه‌های ویرانی بر اثر حمله سپاه به اسرائیل را فیلمبرداری و منتشر کردند / اسرائیل نتوانست هیچ یک از موشک‌های ایران را رهگیری کند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ روزنامه کیهان در ستون گفت وشنود شماره امروزش نوشت:

گفت: مگر این سامانه پدافند هوائی رژیم صهیونیستی که آن همه تبلیغش را می‌کردند و حتی قرار بود به چند کشور عربی هم بفروشند، اسمش «گنبد آهنین»! نبود؟! پس چرا در عملیات نظامی شنبه شب ایران نتوانست موشک‌های شلیک‌شده را رهگیری کند؟!

گفتم: خب؛ حالا اسمش را گذاشته‌اند «آبکش آهنین»…
گفت: البته فقط این سامانه نبود که نتوانست موشک‌های شلیک‌شده را رهگیری کند. موشک‌های سپاه از دو سامانه بسیار مدرن‌تر رژیم صهیونیستی یعنی سامانه «فلاخن داوود- David᾿s Sling» و سامانه پیچیده‌تر «پیکان-ARROW» هم به آسانی عبور کرده و به اهداف تعیین‌شده اصابت کردند.
گفتم: ‌ولی صبح روز شنبه کابینه جنگ رژیم صهیونیستی جلسه اضطراری تشکیل داده و نظامیان رژیم اطمینان داده بودند که سامانه‌های پدافند موشکی به هیچ موشکی اجازه عبور نخواهند داد! پس درباره اینهمه موشک و آن‌همه ویرانی و خسارت چه می‌گویند؟!
گفت: تلاش می‌کردند که این شکست را جبران کنند ولی دهها هزار تلفن همراه تمامی صحنه را فیلمبرداری و منتشر کرده‌اند.
اخبار مرتبط:
محمود اکبری کیا: ایران تسلیم گفت‌وگو با زبان تهدید نمی‌شود
محمود اکبری کیا: ایران تسلیم گفت‌وگو با زبان تهدید نمی‌شود

فعال سیاسی و رسانه‌ای، با اشاره به سخنان رئیس‌جمهور در هشتاد و یکمین مجمع عمومی سازمان ملل، گفت: پزشکیان از این تریبون تلاش کرد تصویری روشن از ایران ارائه دهد؛ چرا که ایران جنگ را آغاز نکرده، اما در برابر تجاوز تسلیم نشده است.

کیهان: برای جبران فشار اقتصادی باید از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس پول بگیریم؛ اگر ندادند به زیرساخت‌های آنها حمله کنیم
کیهان: برای جبران فشار اقتصادی باید از کشورهای عرب حوزه خلیج فارس پول بگیریم؛ اگر ندادند به زیرساخت‌های آنها حمله کنیم

روزنامه کیهان نوشت: دشمن از جمله تحریک‌کنندگان ترامپ برای حمله به ایران و شرکای جنایت علیه مردم ایران باید ضرر اقتصادی حاصل از اقدام دشمن را جبران کنند مطابق قوانین بین‌المللی هر کشوری که سرزمین خود را در اختیار کشور دیگر (آمریکا و رژیم صهیونیستی) و یا گروه مسلحی قرار دهد تا به کشور ثالث دیگری (ایران) تجاوز نظامی کند، در این تجاوز مشارکت داشته است بنابراین؛ کشورهای حاشیه خلیج فارس به صورت مستقیم مسئول خسارت‌های وارده شده به ایران هستند و مطابق امر ولی فقیه باید غرامت‌های جنگ از این کشورها اخذ شود

بیانیه مجلس خبرگان رهبری: در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید/ قوه قضاییه با تسلیم طلبان بر خورد کند
بیانیه مجلس خبرگان رهبری: در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید/ قوه قضاییه با تسلیم طلبان بر خورد کند

مجلس خبرگان رهبری در بیانیه‌ای مخالفت با مذاکره با آمریکا را اعلام کرد: تجربه چند ماه گذشته بار دیگر نشان داد که در برابر دشمن متجاوز راهی جز جهاد و مقاومت وجود ندارد و با شیطان بزرگ و همدستان پلیدش نمی‌توان به تفاهم رسید. ملاک قانونی و راهنمای اساسی است و هر سخن تفرقه افکنانه، ناسنجیده، ناهماهنگ یا مخالف سیاست‌های اعلام شده به ویژه سخنان اخیر درباره رفراندم و صلح شرافتمندانه در برابر تهاجم دشمنی که درمیانه مذاکرات به کشور عزیز ما حمله کرده و به جز تسلیم محض به چیز دیگری راضی نمی‌شود، به معنای تسلیم در برابر دشمن و تشویش افکار عمومی و جرمی نابخشودنی است.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است