کد خبر : 292865
انتشار : 2024/04/14 - 20:14
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

العربیه: ایران و آمریکا از طریق ترکیه تبادل پیام کرده‌اند

العربیه به نقل از یک منبع ترک نوشت: ایران از طریق ما به آمریکا اطلاع داد که عملیات آن تنها پاسخی به حمله علیه سفارت است و فراتر از آن نخواهد رفت.

العربیه: ایران و آمریکا از طریق ترکیه تبادل پیام کرده‌اند

به گزارش سایت خبری مدارا؛ انتخاب نوشت: العربیه به نقل از یک منبع ترک نوشت: ایران از طریق ما به آمریکا اطلاع داد که عملیات آن تنها پاسخی به حمله علیه سفارت است و فراتر از آن نخواهد رفت.

اخبار مرتبط:
عارف: روشن است چه فرد و نهادی باید حرف آخر را در سیاست خارجی و جنگ مطرح کند
عارف: روشن است چه فرد و نهادی باید حرف آخر را در سیاست خارجی و جنگ مطرح کند

معاون اول رئیس‌جمهوری با بیان اینکه درباره مسائل کشور اختلاف‌نظر وجود دارد و باید درباره‌شان باهم گفت‌وگو کنیم، تصریح کرد: در قانون اساسی خطوط قرمز و جایگاه هر فرد و نهاد در تصمیم‌سازی مشخص شده و روشن است چه فرد و نهادی باید حرف آخر را در مسائل سیاست خارجی و جنگ مطرح کند.

دستگیری عامل پرتاب کوکتل مولوتوف به سمت شهروندان در میدان پونک
دستگیری عامل پرتاب کوکتل مولوتوف به سمت شهروندان در میدان پونک

پلیس تهران در تازه‌ترین عملیات خود، از دستگیری شماری از سارقان حرفه‌ای، کشف ده‌ها فقره سرقت لوازم خودرو، انهدام باند سرقت یک دستگاه بابکت با شگرد بیهوش کردن نگهبان، دستگیری کلاهبردار ۲۰ میلیارد ریالی و زن قاتلی خبر داد که تلاش کرده بود مرگ همسرش را خودکشی جلوه دهد.

نیکزاد:جنگ نه تنها ایران را تجزیه نکرد بلکه موجب انسجام اجتماعی کشور شد
نیکزاد:جنگ نه تنها ایران را تجزیه نکرد بلکه موجب انسجام اجتماعی کشور شد

نایب رییس مجلس شورای اسلامی گفت: دشمنان در جنگ اخیر به دنبال تضعیف ایران، از بین بردن انسجام اجتماعی و تغییر نظام بودند اما ایران تجزیه نشد، انسجام کشور افزایش یافت و توانمندی‌های دفاعی و ظرفیت‌های راهبردی کشور نیز حفظ شد.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است