کد خبر : 292625
انتشار : 2024/04/13 - 12:56
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سایت نزدیک به زاکانی: در پاکدستی کاظم صدیقی تَردیدی وجود ندارد

سایت جهان‌نیوز نزدیک به شهردار تهران مدعی شده است که در پاکدستی کاظم صدیقی نباید تردید کرد.

سایت نزدیک به زاکانی: در پاکدستی کاظم صدیقی تَردیدی وجود ندارد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ سایت اصولگرای جهان‌نیوز نزدیک به علیرضا زاکانی درخصوص حواشی روزگذشته در نمازجمعه تهران نوشت: برای هرکسی که فقط چند بار معدود هم توفیق حضور در نماز جمعه تهران را داشته باشد کاملا واضح است که فضای مسقف نماز جمعه به مرور زمان و در طول ایراد خطبه ها تکمیل می گردد. همچنین بسیاری از مومنین اساسا نشستن در فضای بیرون را به دلیل راحتی در تردد و فضای خنک تر انتخاب می کنند. تصویر منتشر شده به عنوان خلوتی نماز این هفته تصویر قابل تکراری است که مدعیان می توانند در دقایق ابتدایی نماز جمعه هفته های آینده هم نظاره کنند.

این رسانه اضافه کرد: در پاکدستی آیت الله صدیقی تردیدی وجود ندارد و البته ایشان هم ضمن توضیحات کامل به مردم، به خاطر غفلت صورت گرفته در ماجرای ازگل سه بار شجاعانه از مردم عذرخواهی کردند و از مسئولان قضایی خواستند تا بدون ملاحظه پرونده بررسی شود؛ رفتاری که می تواند به الگویی برای سایر مسئولان تبدیل گردد.
گفتنی است پیش از این روزنامه همشهری وابسته به شهرداری تهران و علیرضا زاکانی خواستار برخورد مومنانه با کاظم صدیقی شده بود. صدیقی هم روزگذشته از شهردار تهران تمجید کرد.
اخبار مرتبط:
گروسی: بار دیگر دست خود را به سوی تهران دراز می‌کنیم تا برای شفاف‌سازی مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای خود، با ما همکاری کند
گروسی: بار دیگر دست خود را به سوی تهران دراز می‌کنیم تا برای شفاف‌سازی مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای خود، با ما همکاری کند

رافائل گروسی، مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: ما بار دیگر دست خود را به سوی ایران دراز می‌کنیم تا برای شفاف‌سازی مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای خود با ما همکاری کند.

تورم چیست و چگونه بر زندگی ما تأثیر می‌گذارد؟
تورم چیست و چگونه بر زندگی ما تأثیر می‌گذارد؟

گالری کاظمی با سال‌ها تجربه و مجوز رسمی، یکی از معتبرترین مراکز خرید شمش طلا و نقره در ایران است. تمامی محصولات با اصالت تضمینی، فاکتور رسمی، گواهی اصالت معتبر و قابل استعلام از سامانه GS1 ایران عرضه می‌شوند.

نماینده مجلس: در شرایط فعلی شاهد هستیم که برخی تراستی‌ها منابع قابل توجهی را از شبکه بانکی خارج کرده‌اند
نماینده مجلس: در شرایط فعلی شاهد هستیم که برخی تراستی‌ها منابع قابل توجهی را از شبکه بانکی خارج کرده‌اند

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به خروج منابع ارزی از بانک‌ها توسط برخی تراستی‌ها و بازنگشتن بخشی از این منابع گفت: این روند می‌تواند مشکلات و ناترازی بانک‌ها را تشدید کند؛ چراکه بانک‌ها با کمبود منابع مواجه شده و در نهایت، تبعات آن از مسیر افزایش تورم به مردم و به‌ویژه حقوق‌بگیران و کارگران تحمیل می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است