کد خبر : 289198
انتشار : 2024/03/13 - 11:55
دسته‌بندی : بین الملل
چاپ

العربیه: حماس با طرح آمریکا درباره آتش‌بس در غزه موافقت کرد

شبکه خبری العربیه به نقل از یک منبع بلندپایه در حماس مدعی شد که این جنبش فلسطینی با طرح اصلاح شده آمریکا درباره آتش‌بس در غزه موافقت کرده است.یک منبع مصری نیز گفت که پیشنهاد آمریکا، یک آتش‌بس فراگیر نیست، بلکه توافقی «برای کاهش میزان درگیری است؛ به ویژه اینکه تنش در سطح منطقه هم افزایش پیدا کرده است».

العربیه: حماس با طرح آمریکا درباره آتش‌بس در غزه موافقت کرد

به گزارش سایت خبری مدارا؛  فارس: شبکه خبری العربیه به نقل از یک منبع بلندپایه در حماس مدعی شد که این جنبش فلسطینی با طرح اصلاح شده آمریکا درباره آتش‌بس در غزه موافقت کرده است.

پس از اینکه منابع مصری از پیشنهاد جدید آمریکا برای آتش‌بس در غزه خبر دادند، شبکه خبری العربیه هم به نقل از یک منبع بلندپایه در حماس مدعی شد که این جنبش فلسشطینی با این طرح آمریکا موافقت کرده است.
العربیه به نقل از این منبع گزارش داد: با ابتکار اصلاح شده آمریکا که مبتنی بر آتش‌بس و بازگشت تدریجی آوارگان است، موافقت کردیم. این در حالی است که منابع رسمی وابسته به حماس، واکنشی به این خبر نداشته‌اند.
ساعاتی پیش نیز روزنامه العربی الجدید به نقل از منابع مصری که در جریان روند مذاکرات مربوط به آتش‌بس در نوار غزه هستند، گزارش داد که مصر با ارسال پیامی، از جنبش حماس خواسته است که به قاهره سفر کند.
این منابع گفتند که مصر قصد دارد حماس را در جریان طرح جدید آمریکا درباره آتش‌بس در غزه قرار دهد و «احتمالا یک هیأت از این جنبش، طی روزهای آتی، وارد پایتخت مصر خواهد شد».
موسی ابومرزوق از رهبران حماس اما به العربی الجدید گفت که هیچ اطلاعی درباره احتمال سفر هیأت حماس به قاهره ندارد، ولی با این وجود، «هنوز برای رسیدن به توافق، فرصت باقیمانده است».
العربیه همچنین به نقل از منبع حماس گزارش داد که یک هیأت از این جنبش، طی روزهای آینده برای بررسی جزئیات این طرح و آغاز اجرای آن، عازم قاهره خواهد شد.
یک منبع مصری نیز گفت که پیشنهاد آمریکا، یک آتش‌بس فراگیر نیست، بلکه توافقی «برای کاهش میزان درگیری است؛ به ویژه اینکه تنش در سطح منطقه هم افزایش پیدا کرده است».
این منبع همچنین تأکید کرد که آمریکا با این پیشنهاد فقط به دنبال «بهبود وضعیت اسرای اسرائیلی و رسیدن دارو و مواد غذایی به صورت موقت [به نوار غزه] است».
اخبار مرتبط:
بغداد: الزیدی مانع حمله احتمالی روز شنبه شد
بغداد: الزیدی مانع حمله احتمالی روز شنبه شد

سخنگوی دولت عراق گفت که نخست‌وزیر این کشور مانع حمله احتمالی روز شنبه به خاک این کشور شد.

نیکول پاشینیان دوباره به عنوان نخست وزیر ارمنستان منصوب شد
نیکول پاشینیان دوباره به عنوان نخست وزیر ارمنستان منصوب شد

دفتر ریاست جمهوری ارمنستان امروز (یکشنبه) اعلام کرد نیکول پاشینیان بار دیگر به عنوان نخست وزیر این کشور منصوب شده است.

کنسرسیوم خط لوله خزر از حمله پهپادی به دو نفتکش خبر داد
کنسرسیوم خط لوله خزر از حمله پهپادی به دو نفتکش خبر داد

کنسرسیوم خط لوله خزر (سی‌پی‌سی) در بیانیه‌ای اعلام کرد، یک تانکر با پرچم جزایر مارشال، حین بارگیری نفت در اسکله‌ای دور از ساحل این کنسرسیوم و همچنین یک نفتکش دیگر با پرچم جزیره «من» که در مسیر ترمینال برای بارگیری بود، مورد حمله پهپادی قرار گرفتند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است