کد خبر : 288848
انتشار : ۱۴۰۲/۱۲/۲۱ - 15:26
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

سخنگوی شورای نگهبان: در یکی دو روز اخیر لایحه حجاب را دریافت کرده‌ایم

هادی طحان نظیف گفت: ما مدتی است طرح ساماندهی کارکنان دستگاه های اجرایی را در شورای نگهبان دریافت کردیم، تلاشمان این است تا در مدت زمان قانونی درباره این طرح اظهار نظر کنیم.

سخنگوی شورای نگهبان: در یکی دو روز اخیر لایحه حجاب را دریافت کرده‌ایم

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایرنا نوشت: سخنگوی شورای نگهبان گفت: طرح ساماندهی کارکنان دستگاه‌های اجرایی و لایحه عفاف و حجاب در نوبت بررسی شورای نگهبان قرار دارند.

هادی طحان نظیف گفت: ما مدتی است طرح ساماندهی کارکنان دستگاه‌های اجرایی را در شورای نگهبان دریافت کردیم، تلاشمان این است تا در مدت زمان قانونی درباره این طرح اظهار نظر کنیم.

وی ادامه داد: در این مدت در جلسات فشرده در حال بررسی اصلاحات مجلس درباره دو لایحه مهم برنامه هفتم پیشرفت و بودجه ۱۴۰۳ کل کشور بودیم.

وی افزود: شورای نگهبان در یکی دو روز اخیر لایحه عفاف و حجاب را نیز دریافت کرده است و این لایحه هم در نوبت رسیدگی است.

طحان نظیف همچنین درباره بررسی صحت انتخابات در حوزه‌های انتخابیه گفت: تا ۱۷ اسفندماه فرصت دریافت شکایات مردم و داوطلبان در خصوص انتخابات به شورای نگهبان وجود داشت، ما اکنون در حال بررسی این گزارشات و شکایات هستیم و پس از بررسی این موارد نسبت به صحت انتخابات در حوزه‌های انتخابیه اظهار نظر می‌کنیم.

پیش از این یکی از نمایندگان ادعا کرده بود که شورای نگهبان لایحه حجاب و عفاف را تایید کرده است.

اخبار مرتبط:
صداوسیما نظر مساعدی نسبت ساخت موزه «پایتخت» دارد
صداوسیما نظر مساعدی نسبت ساخت موزه «پایتخت» دارد

سازمان صداوسیما نظر مساعدی نسبت ساخت موزه «پایتخت» دارد. حتی با استاندار مازندران صحبت‌های اولیه شده است.

قیمت تریاک پایین آمد؛ هشدار برای ورود تریاک ایرانی به بازار با یک نام عجیب!
قیمت تریاک پایین آمد؛ هشدار برای ورود تریاک ایرانی به بازار با یک نام عجیب!

تریاک ایرانی که فروشنگان نام آن را «شیر ایران» گذاشته‌اند باعث شده سال جدید قیمت این مخدر افزایش پیدا نکند.

۶ ماه تا یک سال حبس برای صاحبان خودروهای پلاک‌ مخدوش
۶ ماه تا یک سال حبس برای صاحبان خودروهای پلاک‌ مخدوش

معاون اجتماعی و فرهنگی پلیس راهور با بیان اینکه پوشاندن پلاک جرم محسوب می‌شود، گفت: این جرم از۶ ماه تا یک سال حبس در پی خواهد داشت.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است