به گزارش سایت خبری مدارا؛ حسین ایراندوست، معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان اظهار کرد: در چند ماه گذشته چهار زنجیره تولید گوشت مرغ در استان راهاندازی شد و تلاش بر این است که تمام تولید استان را زنجیرهای کنیم.
به نوشته فارس؛ وی ادامه داد: اگر چه تکلیف داشتیم ۳۰ درصد جوجهریزی آرین باشد اما در ماههای گذشته جوجهریزی آرین بیش از میزان تکلیف بود.
ایراندوست بیان کرد: واحدهای راکد و نیمه فعال را به زنجیرهها معرفی کردیم تا شناسایی و وارد مدار شوند و تولید گوشت را افزایش دهیم.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی اصفهان اضافه کرد: در سال به طور متوسط ۶ تا ۶ میلیون و ۲۰۰ هزار قطعه جوجهریزی استان پوشش داده میشود اما تکلیف است که آمار جوجهریزی را به ۹ میلیون برسانیم.
وی گفت: در سه سال گذشته بر روی مرغ سایز کار کردیم و مردم به این سمت متمایل شدند که لاشههای کمتر از یک کیلو و ۸۰۰ گرم بخرند.