کد خبر : 285270
انتشار : 2024/02/24 - 11:20
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

ابطحی: دلیل ردصلاحیت روحانی به مسائل جانشینی برمی‌گردد

سیدمحمدعلی ابطحی عضو مجمع روحانیون مبارز در تحلیل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات مجلس خبرگان رهبری گفت: طبیعتا من هم مثل خیلی‌های دیگر ردصلاحیت آقای روحانی را ردصلاحیت سیاسی می‌دانم.

ابطحی: دلیل ردصلاحیت روحانی به مسائل جانشینی برمی‌گردد

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایلنا نوشت: سیدمحمدعلی ابطحی عضو مجمع روحانیون مبارز در تحلیل ردصلاحیت حسن روحانی در انتخابات مجلس خبرگان رهبری گفت: طبیعتا من هم مثل خیلی‌های دیگر ردصلاحیت آقای روحانی را ردصلاحیت سیاسی می‌دانم. در حقیقت برای حضور نداشتن آقای روحانی یک مدیریتی شکل گرفت. چون آقای روحانی با برنامه‌ای متفاوت آماده حضور بود.

بخش‌هایی از گفت و گوی ابطحی را در ادامه می‌خوانید:

حالا ممکن است با آقای روحانی اختلاف‌نظر‌های زیادی داشته باشم، اما آقای روحانی یک مدیر قدیمی در کشور بوده که خدایی ناکرده اگر بحرانی هم در کشور به وجود بیاید می‌توانست در مجلس خبرگان آن بحران را مهار کند.

شاید قوی‌ترین مهره‌ای بود که می‌توانستند او را بیشتر در چارچوب مسائل جانشینی بدانند.

 

اخبار مرتبط:
گروسی: بار دیگر دست خود را به سوی تهران دراز می‌کنیم تا برای شفاف‌سازی مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای خود، با ما همکاری کند
گروسی: بار دیگر دست خود را به سوی تهران دراز می‌کنیم تا برای شفاف‌سازی مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای خود، با ما همکاری کند

رافائل گروسی، مدیر آژانس بین‌المللی انرژی اتمی گفت: ما بار دیگر دست خود را به سوی ایران دراز می‌کنیم تا برای شفاف‌سازی مسائل مربوط به برنامه هسته‌ای خود با ما همکاری کند.

تورم چیست و چگونه بر زندگی ما تأثیر می‌گذارد؟
تورم چیست و چگونه بر زندگی ما تأثیر می‌گذارد؟

گالری کاظمی با سال‌ها تجربه و مجوز رسمی، یکی از معتبرترین مراکز خرید شمش طلا و نقره در ایران است. تمامی محصولات با اصالت تضمینی، فاکتور رسمی، گواهی اصالت معتبر و قابل استعلام از سامانه GS1 ایران عرضه می‌شوند.

نماینده مجلس: در شرایط فعلی شاهد هستیم که برخی تراستی‌ها منابع قابل توجهی را از شبکه بانکی خارج کرده‌اند
نماینده مجلس: در شرایط فعلی شاهد هستیم که برخی تراستی‌ها منابع قابل توجهی را از شبکه بانکی خارج کرده‌اند

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به خروج منابع ارزی از بانک‌ها توسط برخی تراستی‌ها و بازنگشتن بخشی از این منابع گفت: این روند می‌تواند مشکلات و ناترازی بانک‌ها را تشدید کند؛ چراکه بانک‌ها با کمبود منابع مواجه شده و در نهایت، تبعات آن از مسیر افزایش تورم به مردم و به‌ویژه حقوق‌بگیران و کارگران تحمیل می‌شود.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است