کد خبر : 285231
انتشار : 2024/02/24 - 10:16
دسته‌بندی : اجتماعی، برگزیده ها
چاپ

جزئیات ترخیص خودروهای توقیفی به مناسبت نیمه شعبان

سخنگوی پلیس از ترخیص وسایل نقلیه ای که در چارچوب مقررات پلیسی، توقیف فیزیکی شده‌اند خبر داد.

جزئیات ترخیص خودروهای توقیفی به مناسبت نیمه شعبان

به گزارش سایت خبری مدارا؛ ایسنا نوشت: سخنگوی پلیس از ترخیص خودروهای توقیفی به مناسبت نیمه شعبان خبر داد.

سردار سعید منتظرالمهدی؛ سخنگوی فراجا اظهار کرد: بنا بر تدبیر فرمانده کل انتظامی وسایل نقلیه‌ای که در چارچوب مقررات پلیسی، توقیف فیزیکی شده‌ و در پارکینگ هستند، به مناسبت جشن نیمه شعبان و میلاد منجی عالم بشریت ترخیص می‌شوند.

وی افزود: ترخیص خودروهای توقیفی شامل تمامی تخلفات رانندگی و همچنین موارد مرتبط با حوزه عفاف و حجاب نیز است؛ البته تاکید می‌شود این طرح شامل خودروهایی می‌شوند که تا روز جمعه ۴ اسفندماه در پارکینگ توقیف شده‌اند.

 

تصویر پاکبان پل نیایش اصالت نَدارد / سکوت شهرداری تهران؛ گمانه‌زنی رسانه‌ها

 

منتظرالمهدی تاکید کرد: البته این طرح، مشمول خودروهایی که دارای شکایت قضائی و پرونده مفتوح در سیستم قضائی هستند، نمی‌شود.

سخنگوی فراجا گفت: متقاضیان می‌توانند برای ترخیص خودروی خود به دفاتر پلیس ۱۰+ در سراسر کشور یا به اپلیکیشن “پلیس من” در بخش “پلیس راهور” مراجعه و نسبت به انجام فرآیند ترخیص خودروی خود اقدام کنند.

اخبار مرتبط:
رشد اقتصادی کشور: منفی ۱۰ درصد
رشد اقتصادی کشور: منفی ۱۰ درصد

تولید ناخالص داخلی کشور در این سه ماه ۲۱ هزار و ۷۹۵ میلیارد ریال بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۲۴ هزار و ۲۵۵ میلیارد ریال بوده، بیش از ده درصد کمتر شده است.

ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ
ادعای توقف تمام پروازهای ایرانی از این تاریخ

اسکات بسنت، وزیر خزانه‌داری آمریکا، ادعای تازه‌ای درباره صنعت هوایی ایران مطرح کرده و گفته است همه شرکت‌های هواپیمایی ایرانی از ۲۳ سپتامبر دیگر امکان فعالیت در سراسر جهان را نخواهند داشت.

ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران
ادعای فارس درباره تلاش عربستان برای تعلیق فوتبال ایران

برخی کشورهای منطقه با هدایت عربستان در تلاش هستند که فوتبال ایران را تعلیق کنن

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است