کد خبر : 284808
انتشار : 2024/02/21 - 23:17
دسته‌بندی : برگزیده ها، ورزشی
چاپ

عربده‌کشی شجاع خلیل‌زاده برای خبرنگاران / حق با کیروش بود آقای فوتبالیست!

شجاع خلیل‌زاده پس از پایان بازی با پرسپولیس مقابل خبرنگاران چنان عربده می‌کشید که یک لحظه فکر کردیم در چاله میدان حضور دارد.

عربده‌کشی شجاع خلیل‌زاده برای خبرنگاران / حق با کیروش بود آقای فوتبالیست!

به گزارش سایت خبری مدارا؛ خبرورزشی نوشت: فوتباله دیگه! احتمالا این جمله را در این چند روز بارها شنیدید. دوشنبه‌شب بارها از زبان سرمربی تیم ملی، امشب هم در میکسدزون استادیوم آزادی و از زبان شجاع خلیل‌زاده. البته کاپیتان تراکتور چند ثانیه بعد چنان از کوره در رفت و عربده می‌کشید که حس کردیم این هم جزئی از «فوتباله دیگه»! مدافع تیم ملی به‌جای این‌که جواب خبرنگاران را بدهد، عربده کشید و عادل فردوسی‌پور و کیروش را مقصر وضعیت فوتبال ایران دانست.

بله حق با شماست آقای خلیل‌زاده. مقصر عادل فردوسی‌پور و کیروش بودند که سطح فوتبال ما را از آن افتضاحی که بودیم کمی بالا کشیدند و ما را با فوتبال دنیا آشنا کردند. الان که چندسالی است آن‌ها نیستند دوباره به تنظیمات کارخانه و چاله‌میدانی برگشتیم.

همه جای دنیا خبرنگار ذات پرسشگری دارد و با سوال‌هایش طرف مقابل را به چالش می‌کشد؛ نه مثل بعضی‌ها که مقابل سرمربی تیم ملی می‌نشینند و لبخند می‌زنند تا آقای سرمربی به جای توضیح درست بگوید فوتباله دیگه.

کیروش در زمان حضورش در تیم ملی اگر تنها یک کار خوب کرده باشد، مبارزه با بازیکن‌سالاری و راه ندادن شجاع و امثال او به تیم ملی بود که به جای توضیح دادن درباره ۷ گل خورده در ۶ بازی جام ملت‌ها، داد و فریاد می‌کند.

آقای خلیل‌زاده شما با تصمیمات و کارهای خودتان فوتبالتان را نابود کردید نه کیروش و نه عادل فردوسی‌پور. خوشبختانه در عصر اینترنت حضور داریم و آمار درخشان شما در چندسال اخیر و مخصوصا تیم‌های قطری کاملا عیان است.

اخبار مرتبط:
قطعات یدکی خودرو ۷۰ تا ۸۰ درصد گران شد
قطعات یدکی خودرو ۷۰ تا ۸۰ درصد گران شد

فعالان صنفی از رشد ۷۰ تا ۸۰ درصدی قیمت برخی قطعات یدکی، اختلال در ثبت سفارش، توقف کالاها در گمرک و افزایش هزینه‌های حمل‌ونقل خبر می‌دهند.

افراد ناشناس با پتک جدول‌ها و باغچه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند
افراد ناشناس با پتک جدول‌ها و باغچه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند

افرادی ناشناس بدون اعلام قبلی، جدول‌ها و باغچه‌های مقابل کافه‌های خیابان سنایی را تخریب کردند.

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است