کد خبر : 283518
انتشار : ۱۴۰۲/۱۱/۲۴ - 22:00
دسته‌بندی : برگزیده ها، سیاسی
چاپ

ابراهیم فیاض: مردم می‌گویند انتخابات سرکاری است، کسی به فکر ما نیست

فعال اصولگرا مدعی شد: انتخابات به جای آنکه عامل افزایش مشارکت و تقویت سبد سرمایه اجتماعی شود به عکس آن بدل شده است. به عبارت دیگر انتخابات عاملی برای کاهش سرمایه اجتماعی شده است چون مردم می گویند «انتخابات سرکاری است و قرار نیست مشکلات ما را حل کند».

ابراهیم فیاض: مردم می‌گویند انتخابات سرکاری است، کسی به فکر ما نیست

به گزارش سایت خبری مدارا؛ فردانیوز نوشت: روال شکل گیری صحنه رقابت و معادلات انتخابات مجلس دوازدهم متفاوت از ادوار گذشته پیش می رود. مهمتر از هم مولفه ای این روزها بر میزان مشارکت مردم در انتخابات تأکید می شود و جریانات مختلف هر کدام تئوری را مطرح می کنند؛ اصلاح طلبان می گویند «چون انتخابات رقابتی نیست، مردم انگیزه ای برای حضور نشان نمی دهند و اگر شورای نگهبان چهره های بیشتری را تأییدصلاحیت کند، احتمال افزایش مشارکت وجود دارد» اما اصولگرایان نظرات دیگری دارند. یکی از آن نظرات این است که «مشکلات اقتصادی مردم را بی انگیزه کرده است اما اگر مردم بدانند مشارکت کم عامل افزایش تحریم ها و فشارهای اقتصادی بر ایران می شود، حتما پای صندوق های رأی می آیند».

ابراهیم فیاض درباره میزان مشارکت مردم در  انتخابات مجلس دوازدهم گفت: انتخابات بدون شرط نمی شود چون در آن صورت به آنارشیسم منتهی خواهد شد. چند هفته دیگر انتخابات است اما هیچ بحث جدی درباره آینده کشور و راهبردهای حل مشکلات اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی مطرح نمی شود.

وی افزود: همه تبلیغات امروز متمرکز بر این شده است که مردم بیایند در انتخابات شرکت کنند. مردم هم اگر این وضعیت را ببینند که هیچ کس ایده و برنامه ای برای حل مشکلات آنها ندارد، نمی آیند. این دقیقا برعکس آن چیزی است که جبهه اصلاحات و خاتمی می گویند «چون امکان رقابت نیست، مردم تمایلی به مشارکت ندارند».

این تحلیلگر مسائل سیاسی و اجتماعی یادآور شد: انتخابات به جای آنکه عامل افزایش مشارکت و تقویت سبد سرمایه اجتماعی شود به عکس آن بدل شده است. به عبارت دیگر انتخابات عاملی برای کاهش سرمایه اجتماعی شده است چون مردم می گویند «انتخابات سرکاری است و قرار نیست مشکلات ما را حل کند».

این استاد دانشگاه ادامه داد: اگر مردم بحث های جدی و واقعی را درباره بهبود اوضاع کشور در آینده از زبان مجموعه های انتخاباتی بشنوند قطعا ترغیب به مشارکت و حضور در پای صندوق های رأی می شوند. البته این نکته هم باید مورد توجه قرار گیرد که امیدوار کردن جامعه به آینده کشور از طریق شانتاژ و شلوغ بازی سیاسی و ارائه تصویر خیالی و رنگی از آینده امکان پذیر نیست.

اخبار مرتبط:
خاطرات روحانی از نخستین روزهای پیروزی در انتخابات ۹۲: احمدی‌نژاد گفت وقتی کلمهٔ «گازانبر» را به کار بردی، رو به وزیرانم کرده و گفتم: شیخ، قالیباف را از طبقه ۲۶ پایین انداخت
خاطرات روحانی از نخستین روزهای پیروزی در انتخابات ۹۲: احمدی‌نژاد گفت وقتی کلمهٔ «گازانبر» را به کار بردی، رو به وزیرانم کرده و گفتم: شیخ، قالیباف را از طبقه ۲۶ پایین انداخت

حسن روحانی رئیس جمهور پیشین ایران در خاطرات خود از نخستین روز‌های پیروزی در انتخابات ۹۲ نوشته است: احمدی‌نژاد با لبخند در دفتر من حاضر شد. گفت تمام مناظره‌ها را دیده است و در مناظره سوم با چند نفر از وزیران در دفتر رئیس‌جمهور پای تلویزیون نشسته بودند که من کلمهٔ «گازانبر» را به کار بردم. احمدی‌نژاد در همان لحظه به وزیرانش رو کرده بود و گفته بود: «شیخ، قالیباف را از طبقه بیست و ششم پایین انداخت.»

جلال جلالی‌زاده: پزشکیان اگر بخواهد با مخالفانش برخورد ناسالم داشته باشد، حتماً ضرر می‌کند
جلال جلالی‌زاده: پزشکیان اگر بخواهد با مخالفانش برخورد ناسالم داشته باشد، حتماً ضرر می‌کند

یک فعال سیاسی گفت: آقای پزشکیان اگر تندروی کند و بخواهد با مخالفانش برخورد ناسالم داشته باشد، حتما ضرر می‌کند و اگر شعارهایش را پیگیری نکند طرفدارانش را هم از دست خواهد داد.

سردار نائینی سخنگوی سپاه شد
سردار نائینی سخنگوی سپاه شد

سردار علی‌محمد نائینی با پیشنهاد نماینده ولی‌فقیه و با تایید سردار سرلشکر سلامی به عنوان سخنگو و معاون روابط عمومی سپاه معرفی شد

ارسال دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کلیه حقوق محفوظ است